Viikonloppu meni ihan laiskotellessa ja pelkkää lenkkeilyä ohjelmassa. Tänään sitten ryhdistäydyttiin ja paineltiin maneesille tokoilemaan. Hilippa pääsi jälleen ekana asiaan ja alussa maneesissa kävellyt hevonenkaan ei hetkauttanut pikkurouvaa mihinkään suuntaan - toinen oli niiiin tolokkuna, kun pääsi hommiin! ;oP Aloitin namiseuraamisella eli imuteltiin nakkia ja saatiin näin hiukan tiiviimpää seuruuta. Tuota vois tietty nyt ottaa enempikin, niin josko se pikkaisen parantaisi tuota Hipun paikkaa seuraamisessa ja saataisiin tiiviyttä lisää...

Luoksetulo kerran pari pysäytyksellä ja nyt pelkkä suullinen käsky ja sitten palkaksi lelu. Olipas ihan hyvät pysähdykset! Sitten suoria tuloja vauhtia kirittäen ja "heivauttaen" loppuasentoon. Liikkeestä seisomisia useampi toisto ja vain eka kerralla pikkasen liikkui, muuten ihan hyvin. Jes! Tässä ollaan edistytty ihan selkeästi! =oD Kaket sitten ovat edelleen mitä ovat. *huoh* Muutama hieno nousu ja sitten taas jumittaa, joten jatketaan treeniä edelleen niiden osalta. Noutoon nyt reippaasti ekalla käskyllä, mutta hiukan tahmeasti ottaa suuhunsa, kun meidän pikkukapula uppoaa melko syvälle pehmeään maneesipohjaan. Pikkurouvaa etoo, kun suuhun menee hiekkaa... :oP Tuota täytyy nyt vielä vahvistaa kotona paljonkin! Loppuun pari hyppyä - ne hyvät. Ja paikkamakuussa reippaat 2 minuuttia, ei ongelmia.

Sitten äippä autoon ja likan vuoro. Ja joo... Qiiralla on nykyään korvat ihan vaan koristeena päässä! Ei minkäänlaista keskittymiskykyä ja kaikki muu kiinnostaa tällä hetkellä paaaaljon enempi kuin akan käskyjen kuunteleminen... *ISO huoh* Kaukana on neiti siitä tasosta, missä oltiin jokunen kuukausi sitten, joten siirretään kisatavoitteet suosiolla kauas tulevaisuuteen. En tiedä, mikä mättää. :o( Tosin tuota korvattomuutta on ollut nyt havaittavissa myös ihan kotosalla. Ipana on nimittäin alkanut taas liukenemaan pihasta omille teilleen pellon toiselle puolelle ja ei lotkauta korvaakaan kutsuille. Tjaa'ah... Niinkö tuo puuhaa toista juoksuaan jo nyt? JOS meinaa alkaa pitämään juoksunsa lyhyillä 5 kk:n väleillä, niin pääsee kyllä suvunjatkamisvehkeistään eroon heti - me kun ei niillä mitään tehdä!

Käytiin sitten leikkimässä maneesin takaosassa ja nakeltiin lelua. Innoissaan toi sitä kyllä takaisin ja oli niin tohkeissaan leikistä. Noiden jälkeen saatiin sitten muutama onnistunut lyhyt seuraaminen edes jonkinlaisella kontaktilla. Ja kun tuo kontaktikin on aiemmin ollut Qiiralle melkein itsestäänselvyys - mitä mie oon tehny väärin...?? :o/ *huoh* Jättävinä otin seisomista pari toistoa ja ne meni ihan hyvin eli hyvin malttoi pysyä paikallaan käskyn jälkeen ja odotti, että palaan sivulle. Lisäksi muutama luoksetulo ja niissä ei kyllä vauhtia puutu. Loppuun sitten pikkasen hyppyä, jossa jouduin aika tiukkaan huomauttamaan varastamisesta - ei sitä estettä nyt sentään ihan miten sattuu omin luvin hypitä - muuten aika jees. Mokomakin possu!

Eli voinee kuitenkin todeta, että liikkeitä osataan, mutta nyt vaan niitä ei oikein kauheasti kiinnosta tehdä... Miksi - en tiedä? Ei noita nyt kuitenkaan kovin hirveästi ole hinkattu eli kyllästymisestä ei liene kysymys? Jokin outo viiraus kakaralla on nyt menossa, joten taidamme palata ihan helppoihin vauvatreeneihin. :o) Huomenna pääsee ekana maneesiin ja ensin vaan pällistellään. Katsotaan auttaako se yhtään.