Suunnattiin Kamin kanssa Siilinjärvelle agiliitämään ja Qirppunen maskottina mukana. Ohjelmassa kaksi starttia. Eka radalla jokunen kiperä paikka sekä paljon suoria ja mutkaisia putkia. Ei tuntunut ollenkaan hyvälle, kun katselin kehän reunalta rataa, varsinkin kun niiden pitkien ja suorien putkien jälkeen olis pitänyt keretä vaikka minne... *huoh* Mutta yllättäen ennätinkin ihan hyvin eri paikkoihin, kun lähdin rohkeasti etenemään Kamin mentyä putkiin. Tämä kostautui sitten ikävästi eli yksi rima alas, kun jätkälle tuli pikkasen kiiru. Muuten ihan hyvä rata ja vauhtikin olisi riittänyt kakkospallille ilman tuota tipahtanutta rimaa. =o)

Toisella radalla oli kaksi kiperää paikkaa, joita mietin kovasti rataesittelyssä. Toinen varsinkin oli meille tosi paha eli ensin tiukkaa pyöritystä, sitten suora putki ja sen jälkeen hypyillä välistäveto. Juu, ei tulisi tämä hidas tappijalka kerkeemään ko. paikkaan koiraa ohjaamaan... *huoh* Hyvin kuitenkin selvitimme ekan vaikean paikan korkean C:n avulla ja sitten otettiin A:n kontakti toooosi huolella. (Huom. eka radallakin se meni ihan hyvin, mutta nyt varmistettiin kunnolla.) Puhtaasti jatkettiin hyppykuvioon, josta Kami lähti hienosti siihen suoraan putkeen ja onneksi koira on niin kuuliainen. :o) Odotteli vauhtiaan hidastaen minun saapumista paikalle ja sain kaikessa rauhassa kääntää koiran valssilla ekalle hypylle ja näin saatiin välistävetokin hyvin tehtyä. Jes, aikaa paloi, mutta puhtaasti maaliin! Nolla siis plakkariin ja sijoitus viides, mutta varmistelut kannatti! =o)

Nyt Kamilla olisi kasassa jo 4 SM-nollaa näinkin vähäisellä kisaamisella. Seuraavan kerran kirmataan kolmen viikon kuluttua Mikkelissä. Siellä olisi viikonlopun aikana yhteensä neljä starttia, joten josko vaikka pari puhdasta rataa onnistuttais tekemään. ;oP Ja jos hyvin menee, niin taidamme päästä jopa treenamaan tässä välissä...

Kotona sitten illalla otin vielä Hipulle pihalla pari seisomista, noutoa ja kaket. Seisomiset meni nyt hyvin, noudoissa luovutus p***stä ja kakeissa asennot vaihtui. Että näin, huomenna jatketaan. =o)