Sunnuntai-illan yhteistreenit hallilla. Kami ei tällä kerralla ollut mukana, joten treenasin vain Qiiran kanssa. Väsäilin nopsaan pienen treenin, kun halusin kokeilla Qiiran kanssa välistävetoja. ;o) Samassa pätkässä oli myös kepit, pitkästä aikaa muuri ja rengas sekä puomi. Alla kuva treenipätkästä.

1462150.jpg

Rengas oli hyvin koiruudella muistissa eli siinä ei virheitä ollenkaan. Kepit aloitti kyllä, mutta nyt ei millään meinannut malttaa pujotella loppuun. Itse olin tietty tuossa pujon ja putken välissä, joten taisi sen takia putki imuroida siellä pikkukoiraa melkoisesti. ;oP Puomi menee edelleen hyvin ja siinä ottaa tosi näppärästi nyt kontaktin ja hienosti tarjoaa pysähdystä. Muurilta kääntyi nätisti hypylle 8 ja hyvin tuli myös pois välistä, mutta hyppy 9 oli sitten vaikea... Hyppäsi kyllä joka kerta, mutta ikävästi meno siinä tökkää eli ei oikein tuota käännöstä huonosta kulmasta vielä osaa. No, se kakaralle suotakoon ja onhan meillä koko kesä aikaa treenailla tuollaiset hyppykuviot kotipihan esteillä sujuviksi. Mutta pontevasti se vaan yrittää.

1462152.jpg

Yllä sitten illan toinen perustreeni. Tässä ihan vaan tiukkaa käännöstä pituudelta putkeen ja okseria. Hyvin nyt hyppäsi okserin eli ei kertaakaan pudottanut rimaa. Todettiin samalla, että otetaan okseria Qiipalle hiukka ylipitkänä ihan sillä, että oppii sen kunnolla ja reilusti ponnistamaan. Lisäksi käytän siihen eri käskyä eli kun muuten hypyillä sanon "hyp" tai "hop" niin okserilla käsky on "yli". A:lla Qiira tulee tosi nätisti kontaktille, mutta meinaa vaan liukua pysähdyksen maahan asti. Noh, tuotakin voidaan sitten kotona treenailla.

Nyt kun vaan sulaisi nuo lumet, niin saataisiin viritellä omia esteitä. Tasan vuosi sitten pihassamme ei ollut enää yhtään lunta, mutta nyt sitä riittää useampi kymmenen senttiä. Ja kun tämä meidän piha on yleensä se paikka näillä kulmilla, josta lumet viimeisenä lähtee, niin kauan saadaan vielä odotella. *huoh*