Työpäivä venyi tänään tosi pitkäksi... :o( Lähdin aamulla kotoa pian puoli seitsemän jälkeen ja kotiuduin vasta illalla puoli kuudelta! Kaikkiaan 11 tuntia joutui lauma kotona odottamaan ulkoilematta... Poloiset! Onneksi näitä päiviä sattuu vain tosi harvoin. Hyvin olivat kuitenkin pärjänneet ja vain yksi pisu löytyi lattialta eli ei jaksanut Qiira ihan noin kauaa odotella.

Illalla pääsi sitten Hippukin mukaan ja suunnattiin Pallohallille tokoilemaan. Harmikseni unohdin naksun kotiin, mutta onneksi se ei Hilipan tokoiluja haitannut, kun otettiin ihan tuttuja juttuja. :o) Seuraaminen oli taas ihan ahterista *huoh*, joten en jaksanut sitä nyt hinkata sen enempää. Kertaalleen maahameno ja pari seisomista, jota molemmat nyt stoppien jälkeen tosi hyviä. Pysyi siis seisomisetkin paikallaan pyörimättä. Luoksetuloja muutama stopilla ja nyt oli ihan hyvä vauhti myös stopin jälkeen. Kaket onnistui täydeltä matkalta eli vaihtoi ekalla asennot, mutta nyt rontti hiukan ryömi maahanmenon jälkeen minua kohti! Mokomakin ahmatti yrittää saada namia välissä ja pyrkii lähemmäs. Otin sitten pelkkiä maahamenoja istumisesta ja noista palkka, kun pysyi paikallaan. Pahus, se naksun uupuminen! Lisäksi muutama nouto, joista kerran varasti, mutta vauhtia oli hyvin myös palautuksessa ja koetettiin saada niitä suoria eteenistumisia luovuttaessa.

Uutena kokeilin sitten kakeissa ja luoksetulon stopissa taakse jätettyä namipalkkaa. Auttoi ainakin istumaan nousussa eli vapautin heti noususta taakse namille. Ja hyvin pysyi suorassa, vaikka nami kovasti siellä takana houkuttikin. Samaten luoksetulon stoppi oli napakampi, kun pääsi namille heti pysäyksen jälkeen. Lisäksi otettiin pari kertaa merkkiä. :o) Tässä vein ensin merkin taakse namin ja palkkasin vielä toisella hetken seisominen jälkeen. Lisäksi muutama lähetys ja palkka vain minulta. Aika hyvin tuota hoksasi, mutta tässäkin siitä naksusta olisi ollut kovasti apua. Näiden jälkeen Hippu autoon ja Qiira pääsi puuhastelemaan.

Qiipalle otinkin ensin vähän agihyppyjä ja pujoa. Ihan vaan pyörittelin hypyillä - mukana myös kaksi okseria - ja välillä putkelta hyppyjen kautta pujoon avokulmasta. Nämä pujot onnistui aivan mielettömän hyvin!! Kerran taisi okserin rima tipahtaa, mutta se johtui ihan omasta huonosta näytöstä esteelle. Tämän "alkulämmittelyn" jälkeen kävimme sitten hiukan tokoilemassa hallin perällä. Kovin suuria en ottanut, kun olen kuitenkin vielä naksulla merkkaillut aika paljon Qiiralle oikeita suorituksia. Hiukan kuitenkin seuraamista, johon saatiinkin ihan kiva kontakti. :o) Kerran liikeestä maahanmeno, jossa hidastin tarkoituksella vauhtia ennen käskyä ja tämä auttoikin eli napakka maahameno. Paikallaan sitten tässä pysyykin lopun hyvin, kun kerran maahan tipahtaa. Hiukan Qiiralla on tällä hetkellä tekniikka tuossa huono eli etupää laskee ensin ja vasta sitten tippuu takaosa. *huoh* Miksiköhän siinä ei voi samalla tavoin tippua kerralla kuin muuten maahan käskiessä? Lisäksi kerran seisominen ja myös tuon pysyy ihan nätisti stopin jälkeen. Loppuun pari luoksetuloa suht lyhyellä matkalla, jotta vauhti ei kerkeä kasvaa liikaa ja saadaan nätimmät eteen istumiset.

Näiden jälkeen otettiin vielä muutamia agihyppyjä ja nyt lähinnä pujoa minun oikealla puolella. Malla kävi pari kertaa kävelemässä pujon toisella puolella mukana ja näin saatiinkin sitten muutama tosi nappisuoritus! Juu, kyllä se tuosta lähtee! =o) Agi alkaa nyt vaan olla niin mukavaa tuon pikkuisen kanssa, että meinaa tokoilu jäädä paitsioon, joten täytynee ryhdistäytyä taas tokon suhteen, jos meinataan startata kesäkuussa kokeissa. :oP

Loppuun vielä päivän ikävät uutiset eli toisella eilen syntyneistä Miinan Nasta-sheltin urospennuista oli paha kitalakihalkio. Tämän takia se ei siis pystynyt imuttamaan nisällä, joten taivaalle syttyi vielä toinen pikkuinen uusi tähti... :o/ Kurjaa, mutta elämä on välillä tällaista. Jaksamista Miinalle ja paljon haleja!! Me vilkutetaan koko lauman kanssa pienelle enkelipennulle. <3