Eli yhtä uupuu enää! =o) Ihan onnistunut reissu siis, kun alunperin en tuolta odotellut yhtään nollaa ja kuitenkin niitä kääriytyi kaksin kappalein mukaan. Reissuun lähdettiin Kamin ja seuraneiti-Qiiran kanssa eilen aamupäivällä. Mikkeliin päästyäni kävin lunastamassa ensin mökin avaimen ja piipahdin kaupassa hakemassa hieman ruokaa illaksi kisojen päätteeksi ja aamupalatarpeet. Hyvä olikin, että ne oli jääkaapissa valmiina, sillä kisojen aikataulu hiukan "kusahti", kun toinen rataesittely oli 1½ tuntia myöhemmin kuin alkuperäisessä aikataulussa. Mutta juuri ennätettiin pimeän alta pois! Ilmeisesti mukana olleet tuomariharjoittelijat hiukan vaikuttivat tuohon aikataulujen lurahdukseen. Mutta näitähän aina sattuu ja kun majapaikkaan matkaa oli vain vajaat 3 km, niin eipä tuo nyt niin suuria haitannut.

Eka rata eilen oli ihan sujuvan oloinen, mutta jostain syystä meno ei vaan koko aikana tuntunut mitenkään mukavalta. Oli vähän sellaista eiku eiku säätämistä ja lopputuloksena sitten yksi rima alas, kun siinä tohottaessa ei osattu päättää, että kumpi sen esteen suorittaa, minä vai Kami. =oD Ihanneaika oli myös aika tiukka, joten me ei ihan siihen ennätetty eli tuloksena 5,33. Toisen radan aloitus oli aika kinkkinen ja herätti hiukan kuhinaa radan reunalla. Alla muistin pohjalta kuva eli voi hiukan heittää todellisuudesta. Hyppyjen 3 ja 4 väli oli todellakin tiukka varsinkin maksikoirille. Ja hyppyjen 5 ja 6 seutuvilla oli jossain lisäksi vielä hyppy, jota ei menty.

1483482.jpg

Mutta Kamin kanssa meillä onnistui tämä oikein hyvin ja ilman pahempia rääkäisyjä. :o) Hypylle 2 heitin "takaa"-käskyllä putkea uhmaten ja siitä valssin kautta 3:lle, josta ihan vaan vetämällä puolivalssilla välistä pois ja edestä heittäen hypyille 4 ja 5 ja sitten putkelle leikkaus. Loppuratakin mentiin sujuvasti, otettiin kontaktit tarkasti ja nollahan sieltä napsahti! Vauhdissa hävittiin nopeille tykeille (borcol Mari, borcol Kake, auskel Pinko, belpag Mimmi) noin 2-5 sekuntia, joten sijoitus 4./30. Kisoissa kuitenkin palkittiin viisi parasta, joten saatiin mekin jotain!

Hyvin nukuttujen yöunien jälkeen takaisin kisapaikalle. Nyt kenttä meinasi mennä inhottavalle vellille, kun yöllä olleen pakkasen routaama kenttä alkoi sulamaan. Onneksi kuitenkin rata-alue pysyi mukavan kuivana. Myös tänään ensimmäisellä radalla oli harjoitusarvostelija. Rata oli oikein kiva, mutta hiukka lyhyet oli estevälit eli viidessä metrissä kaikki. Tällä radalla Kami poukkasi jostain syystä pois kesken keinulta!! Minä olin aivan äimänä, että mitä oikein tapahtui ja piti ihan tuomarilta varmistaa, että tuliko vitska vai kielto. Vitskahan sieltä, joten jatkettiin matkaa ja saatiin vielä U-putkelta kielto, kun siihen tultiin ihan takaa kuolleesta kulmasta. Kami kyllä puikkasi sinne, mutta pyörähtikin hassusti takaisin. Joten 10 napsahti tältä radalta ja taidettiin olla "huonoin" tuloksen tehneistä koirakoista. ;oP

Viimeinen rata oli myös oikein lupsakan oloinen ja vallan innoissani odottelin vuoroa. Oisinko sitten tämän takia lähtöni ollut jotenkin liian lepsu tai jotain, mutta Kami varasti!!! Ja törkeesti varastikin!! Sujahti sukkana ohi selkäni takaa ja sitten pikkasen taiteiltiin, että osuttiin oikein ja ilman virheitä puomille. =o) Onneksi sain puomilla rytmin takaisin ja loppu paineltiin oikein mukavasti eteenpäin. Keinu oli kolmanneksi viimeinen este ja kylläpäs Kamia jännitti sen suorittaminen. 8oO Hirmu varovasti ja hitaasti kipusi esteelle, mutta selvitettiin se kuitenkin nyt puhtaasti. Samoin loput kaksi hyppyä, joten nollahan sieltä tuli possun varastamisesta huolimatta. Alun sakoilut ja keinun hidastelu nipisti sitten aikaa niin, että sijoitumme yhdeksänneksi.

Tjaa'ah! Tänään ihmettytti kyllä kovasti tuo keinu. En millään enää muista, oliko eilen ekalla radalla keinua, mutta ainakin toisella se oli. Oisko jotenkin lyönyt pojan jaloille, kun koskaan ennen ei ole tuolla tavoin esteeseen reagoinut? No nyt täytyy ottaa keinu treeneihin ja tehdään siitä taas mukava juttu. :oP Ja tuossa varastamisessa olikin muuten ainoa kerta, kun toin Kamin remmissä lähtöön ja poistin pannan vasta siinä! Kaikilla muilla kerroilla olen tuonut sen irti lähtöön. Jep jep, siinäkö syy? =o) Mutta nyt uupuis siis enää vain yksi nolla ja pääsylippu SM-kisoihin ja karsintoihin olisi takataskussa. Yhteisiä startteja takana 11 ja niistä viidestä nolla. ;o) Ihan jees! Vauhtiahan meillä saisi olla enemmän, mutta suurin jarru tässä paketissa on hidas ohjaaja ja pienempi jarru sitten kuuliainen koira, joka odottaa sitä hidasta ohjaajaa. =o) Mutta meillä on Kamin kanssa huisan kivaa!!

ps. Illalla oisin vielä ennättänyt Pallohallille agitreenihin Qoposen kanssa, mutta jätettiin väliin. Kakara on kaksi päivää tohottanut matkassa ja pääsi tuolla hyppelemään lämmittelyesteillä, joten eiköhän meille liitelyt tälle viikonlopulle riitä. ;o)