Päivä alkoi Qiiralla ja Sipsillä autossa istumisella työpaikkani pihalla. :o) Alunperin meillä oli eläinlääkärille aika heti klo 8:00, mutta puhelin piippasi viestiä aamutuimaan, että päivystysvuorossa olleelle ELL Ninalle tuli lähtö hoitamaan lehmää jonnekin Kuhmon perukoille, joten aikamme siirtyi 1½ tunnilla eteenpäin. Noh, en sitten viitsinyt ajella edestakaisin, joten nappasin tytöt autoon mukaan ja kävin ensin töissä. ELL:llä ohjelmassa oli Qiiralle 1v rokotukset ja Sipsiltä otettiin verikoe rabiesvasta-ainetestiä varten.

Illalla sitten suuntasin Qiiran kanssa Pallohallille tarkoituksena hiukka tokoilla. Otettiin alkuun tutusti seuraamista, joka oli ihan kelvollista menoa pikkulikalta. Hiukka meinasi kontakti välillä "hukkua", kun hallin toisessa päässä mentiin - aaah, NIIN ihanaa - agiliitoa. :o) Jep, nyt kun Qiiralle on valjennut agiliidon ihanuus, niin ei oikein meinaa riittää mielenkiinto tylsään tokoiluun, jos samanaikaisesti myös esteet on käytössä. *huoh* Jatkettiin kuitenkin muutamilla maahanmenoilla, jotka oli kyllä taas turhan hitaita. Noihinkin pitää ehdottomasti saada lisää vauhtia! Lisäksi pari seisomista, joissa pysyy kyllä hyvin paikallaan, mutta hiukka meinaa siinä kääntyä ja ennakoi istumista, kun tulen takaisin sivulle. Lisäksi vielä muutama luoksetulo lyhyeltä matkalta ja palkka oikeasta kädestä, jolloin istui huomattavasti suorempaan eteen. Loppuun sitten paikkamakuun niin, että olin vain noin reilun viiden metrin päässä ja kävin välillä palkkaamassa. Näin saatiin oikein onnistunut reipas kaksi minuuttinen ja makasi ihan rauhallisen oloisena. Tästä palkaksi narulelulla leikkiä ja hyvin tuo sitä minulle, vaikka muita koiria ympärillä onkin.

Tähän väliin laitettiin sitten paussi ja kävin samalla moikkaamassa Nepun Neo-pojua. Voe voe, että siitä on kasvamassa vallan komean oloinen vesseli! Ihanan reipas vekara ja niin iloinen! =oD Lisäksi paussin ohjelmana Qiipalle pienet agiliidot. :o) Ihan vaan muutamilla hypyillä pyörittelin ja puomin kontaktia sekä pujottelua. Alkuun ei meinannut millään malttaa mennä pujoon, kun ihana putki oli vieressä, mutta sopivasti pyöräyttämällä teki nätin pujottelun ja sitten malttoikin mennä kunnolla sinne minne näytin. Mukaan saatiin myös muutamia onnistuneita "väärän" puolen pujotteluja.

Tämän jälkeen käytiin vielä ottamassa hiukan seuraamista hallin perällä ja nyt oli jotenkin paljon paremmin mukana! Oisikko sitten malttia saanut, kun sai hiukan käydä purkamassa intoa esteillä. :o) Taidampas tuossa kesällä sitten kokeilla kotona sitä, että annan palkaksi topakasta tokoilusta tehdä yhden agihypyn tai putken... Vai lienekkö ihan "tuhoon tuomittu" ajatus? ;o) Noh, katsellaan nyt miten homma alkaa pelittämään Paavolan kentällä, kun esteet ei ole samaan aikaan käytössä.