Qiippanan kanssa illalla agitreeneissä Pallohallilla. Tänään ei muita paikalle ilmestynytkään eli meillä oli Qiiran ja Kamin kanssa koko halli käytössä. Juu, hyvin sovittiin ja kerettiin treenailemaan. =o) Hennan kanssa ei alettu isommasti kuitenkaan kahdelleen esteitä levittelemään eli alla jo tuttu kuvio, jota kokeiltiin uudelleen, että vieläkö Kamin kanssa osataan se mennä.

1493464.jpg

Qiippa kuitenkin aloitti ja meni "ratana" mustien numeroidn mukaisen pätkän. En siis sen kanssa alkanut vielä ihan noin vaativia kurveja ottamaan. Lähinnä tuossa siis tuli tuo pujoon meno ja se kyllä onnistui hienosti. Samalla sitten sai huomata, että kakara on nyt liiankin kiihkeänä lajiin... *huoh* Meinaa sinkoilla väliin turhan holtittomasti hirmuisen kiljunnan säestämänä ja varsinkin lähdöt on nyt toivottomia. Ei pysy millään paikallaan, vaan hiihtää heti perään, kun siirryn pois vierestä. Tätä sitten jankattiin ja koetettiin ja lopulta tehtiin niin, että Henna piti pannasta kiinni. Näin pääsin siirtymään kauemmaksi, josta sitten naksuttelin ja palasin palkkaamaan. Koetetaan nyt noin tuota hommaa apuohjaajan kanssa, jos siten saisin sen tajuamaan, että lähtölupaa pitää odottaa.

Lisäksi pyörittelin hypyillä aika vaihtelevasti ja kivasti se kuitenkin ohjautuu, kun malttaa selkeästi viedä ja näyttää seuraavan esteen. Muutama rima lensi alas, jos lähdin kääntämään liian aikaisin, mutta selkeillä näytöillä hyppää hienosti. Pujoa otettiin myös ja nyt jälleen onnistuneita pujotteluita myös "väärältä" puolelta! :o) Ja oikea aloituskin on alkanut selkeästi hahmottumaan pikkukoiralle. Nyt uskaltauduin myös ottamaan keinua ja se menikin yllättävän hyvin! Vaikka juuri keinun "kippivaihe" onkin pelottava, niin kuitenkin oli esteelle menossa. Otetiin useita toistoja ja vein reippaasti niin pitkälle, että keinu lähtee laskemaan ja tässä naksuteltiin ja syötiin makkaraa ja sama myös kontaktilla. Henna oli siis kaverina jarruttamassa kippaamista. Jospa tuosta ei sittenkään tulisi isoa ongelmaa! Noh, seuraavan kerran sitten taas puomilla nähdään, että tökkiikö se jälleen eli jäikö tästä "keinuttelusta" taas ikävä muistikuva.

Kamille sitten valkoisten numeroiden mukainen viime viikonlopulta tuttu kuvio. Ohjasin sen samoin kuin kisoissa eli hypylle 2 "takaa"-käskyllä, valssi ja hypyn 3 jälkeen puolivalssilla pois välistä ja edestä kääntäen hypylle 4 ja sitten 5:lle leikkaus ja pujoon. Jep, noin se menee pojan kanssa ihan ok. Nyt ei keinussakaan ollut mitään ihmeellistä ja meni aivan normaalisti joka kerta eli mikä ihmeen "pöö" lie viime sunnuntaina kisoissa ollut. Pujoon sain mukavasti lisää vauhtia hopputtaen sihisemällä. :o) Niin ja nyt pääsin myös palauttamaan jätkän varastamisesta! Törkeästi lähti kaahottamaan kerran ja tästä tiukka puhuttelu, jonka jälkeen istui taas kuin tatti odottamassa kiltisti lupaa. ;oP Mokomakin venkula! Mutta hyvin huomaa, että Kamiin tulee koko ajan lisää vauhtia ja kuitenkin se edelleen säilyttää ohjattavuuden ja on kuuliainen. Kivaa! Lauantaina käydään taas pojun kanssa kipaisemassa kolme rataa Joensuussa ja kalastellaan sitä viimeistä uupuvaa nollaa...