Aamulla kohden Joensuuta Kamin kanssa kahdestaan, kun juoksuiset kannustusjoukot - Qiira ja Neppu - saivat jäädä kotiin. ;o) Ohjelmassa kaksi agilityrataa ja yksi hyppäri. Ekalla radalla sattui vain yksi "töppäys" eli hiukan ohjaussuunnitelma meni uusiksi A:lle mennessä, mutta siitä selvittiin, samoin kuin loppuradasta ja tuloksena puhdas rata! Sit odottamaan tuloksia ja jännäämään, että riittikö aika. Yes! Se riitti hyvin ja sijoitus hienosti 2./20! Hävittiin voittajalle noin sekunti. Mutta se oli siinä: SM-nolla 7/7!

Jo tässä vaiheessa päätin, että hyppärille ei enää jäädä, vaan lähdetään aikaisemmin kotiin. Toisen agiradan kuitenkin ajattelin vielä mennä ja nyt huomattavasti rohkeammalla ohjauksella, kun ei tarvinnut "varmistella". :o) Rata menikin oikein hienosti, mutta harmittavasti käänsin toiseksi viimeisellä hypyllä liian aikaisin ja rima alas. Noh, hieno vitska kuitenkin ja jälleen aika olisi riittänyt kakkospallille. Jep, melkein tuplanolla ja sittenpäs sitä joutikin kotimatkalle. Ensi viikonloppuna käydään vielä Oulussa treenaamassa ja vedetään "riskiratoja", nyt ei tarvitse enää ottaa varman päälle. ;oP

1501334.jpg
Punaturkki kisakaverini - Myrskynsilmän Picasso "Kami" (c) Henna Hämäläinen

Tjaa'ah! Yllättävän helposti tämä vaan onnistui. Aikas tasan kaksi kuukautta sitten suuntasin ekoihin kisoihin Kamin kanssa ja tarkoituksena testata, että miltä tuntuu puikkaroida belgin ohjaksissa. Silloin tuloksina HYL ja 10. Kuukausi väliin, muutamia treenejä, parempi tuntuma koiraan ja seuraavista kisoista tuplanolla. Tämän jälkeen kuukauden aikana 7 starttia, niistä neljä nollaa ja pääsylippu arvokisoihin, kun Kamilta löytyi viime lokakuulta yksi hyppärinolla Hennan kanssa. Niin ja tässä välissä meni myös kolmisen viikkoa ilman treenejä, kun pallohalli oli kasassa ja esteet siellä... ;o) Ei hullummin siis kaikkiaan!

Eli nyt sitten suunnataan kesäkuussa Varkauteen ja heinäkuun lopussa matkataan Helsinkiin karsintoihin! Molempiin lähdetään tavoittelemaan vain mahdollisimman hyviä ratoja ja testaamaan kuin kartturin pää kestää isot kisat! Edellisistä SM-kisoissa olin mukana Topon - joka täyttää tänään 14 vuotta, onnea siis papalle - kanssa vuonna 1999 eli jokunen vuosi on aikaa mennyt ja karsinnoissa en ole koskaan ollut. :o) Hienoa, jännää ja hauskaa päästä mukaan!

KIITOS Henna miljoonasti upean koirasi lainaamisesta kisakaveriksi ja KIITOS Kami!