Salme löysi uuden hakuilupaikan ihan kaupungin tuntumasta, joten suuntasimme sinne hakuporukan kanssa. Lara-nappula pääsi myös hommiin eli sillä oli tärkeänä tehtävänä olla mukana sotkemassa aluetta, joka oli ehken hiukan vajaat 100 m pitkä. :o) Pojat treenailivat jälleen ensin ja sitten oli meidän juoksuisten tyttöjen vuoro.

Hilipalle otin kolme maalimiestä. Ensimmäinen oikeaan etukulmaan, jolle ilmaisu kisamaisesti eli täys haukku ja minä menen paikalle ja otan haltuun. Toinen ukko oikeaan takakulmaan ja sieltä reilun ilmaisun jälkeen palkka. Kolmas ukko sitten vielä vasempaan takakulmaan ja sieltä heti palkka ilman ilmaisuja. Ajatuksena oli sitten ottaa ensin oikealta ukko ylös, sitten vasemmalle tyhjälle ja sitten ukot takakulmista. Ihan ei mennyt suunnitelman mukaan eli Hippu lähti ihan hyvin etenemään kohden oikeaa etukulmaa, mutta jostain syystä nappasikin hajun takakulman ukosta ja lähti sinne. Ihan varma en tuosta ollut, kun maasto laski hiukan ja en nähnyt koiraa ennenkuin takaa kaikui kunnon haukku. Ilmeisesti maalimiehen mennessä maastoon jäi hajuvana, joka veti koiran "väärälle" ukolle.

No, palattiin kuitenkin alkuun, uusi lähetys oikealle ja nyt upposi hienosti ihan perille ja tulipas komeat ilmaisut Tiinalle. Hyvin haukkui koko ajan, kun menin luo ja otin haltuun. Tämä oli siis oikein hyvä pisto. Sitten tyhjälle vasemalle ja meni hyvin ihan etukulmaan asti, josta lähti etenemään alueelle päin. Nyt oli vaan jälleen oma kuriton itsensä eli kerkesi mennä melko pitkälle ennenkuin tuli kutsusta pois. Siirryttiin sitten keskilinjalla takalinjalle asti ja lähetin uudelleen vasemmalle, kun sieltä oikealta oli ukko jo nostettu pois. Jostain syystä koukkasi alueen ulkopuolelle ryteikköön ja haisteli jotain, mutta tuli "alue"-kehoituksella takaisin ja jatkoi matkaa perille, josta sitten löysi viimeisen ukon. Tältä sitten se suora kisuherkkupalkka. Mutta juu, ihan kivasti pikkurouva tekee hommia talven jälkeen ja eka lämmin kelikään ei haitannut menoa. Hieno muori!

Nepun suorituksen jälkeen pääsi myös Qiira hakemaan pari ukkoa. Otin ensimmäisen vasemmalle rinteeseen ilman, että näytettiin haamua tai mitään. Ajattelin, että katsotaan onko piipero älynnyt yhtään homman ideaa. :o) Kova oli hinku päästä matkaan ja ampaisi lähetyksestä taas metsään kuin aropupu! Hiukka lähti vinoon ja valitettavasti pysähtyi juuri ennen kuin tuuli toi maalimiehen hajun. Lähti tulemaan takaisin ja kävi mutkan nuuskimassa vanhoja jälkiä ennenkuin sain kunnolla haltuun ja uuteen lähetykseen. Maalimies antoi ihan pienen haamuavun ja nyt kimposi suoraan ukolle ja tuli syötellen pois. Hyvin pysyy maalimiehellä eli ei ole kiirettä "herkku-ukon" luonta minnekkään. :o) Toinen ukko otettiin sitten oikealle pienellä haamulla ja sinne paineli tosi hienosti. Tjaa'ah. Ensi kerralla kokeillaan sitten sitä, että näytetään ukko, käydään pois alueelta ja sitten lähetys. Katsotaan kuin tuo pelaa.

Muuna ohjelmana käytiin päivällä - pidin siis liukumapäivän töistä - kuskaamassa agiesteet pois Pallohallilta Paavolan varastoon. Paavolan kenttä on edelleen tosi huonossa kunnossa eli aivan vesilillingillä. *huoh* Routa ei ole vielä sulanut kunnolla eli kenttä on vielä jonkin aikaa tosi märkä. Noh, likat on nyt juoksussa eli eiköhän se ole kunnossa siihen, kun päästään taas treenamaan agiliitoa. ;oP