...ja ne uutiset on pakko kertoa ihan ekana, vaikka ensin treenattiinkin! =o) Eli Ilona soitteli Onni-pojun uutisia. Hän oli käyttänyt Onnia uudelleen lääkärissä viikon takaisen sydänvikadiagnoosin jälkeen. Syynä tähän se, että Onnin vointi ei ollut oikein lähtenyt kohentumaan... Nyt koirapojan oli tutkinut eri lääkäri ja siitä oli otettu useita röngtenkuvia, ultrattu sydän, otettu EKG (siis sydänfilmi eli onko lyhenne nyt tuo) ja täydellinen verenkuva. EKG:ssä ei löytynyt mitään ja ultraa oli syynännyt oikein kaksi eläinlääkäriä. Nämä olivat sitten tulleet siihen tulokseen, että EIVÄT nyt aivan yhdy ensimmäisen ELL:n diagnoosiin... Heidän mielestään Onnilla on erittäin pahaksi päässyt keuhkoputkentulehdus, johon viittaa paksuuntuneet keuhkoputket ja kohonneet tulehdusarvot. Ultrassa heidän mielestään EI ollut näkynyt mitään kovin erikoista ja kun Onnilla kuitenkin on sydänlääkitys päällä, niin sen aiheuttamista muutoksista ei oikein osaa sanoa. Lisäksi olivat hiukan kummastelleet ensimmäisen ELL:n tapaa ultrata sydän "väärältä" puolelta... Joten??? Nyt sitten Onnille varataan aika - menee kesäkuun puolelle - Lahteen, josta löytyy sydänspesialisti ja paremmat laitteet, jotta asia selviää kunnolla. Eli odotus jatkuu ja Onni-poju popsii nyt kortisooni ja antibioottikuurin tulehdukseen... Lahden keikan jälkeen ollaan sitten viisaampia, mutta nyt näyttää paaaaljon valoisammalta! =oD Toki varaudumme edelleen pahimpaan, mutta salaa toivomme, että kerrankin ELL oli väärässä!

Ja sit pikaisesti ne treenit. Hilippa köllötteli ensin paikkamakuun rivissä muiden kanssa ja minä menin näkösuojaan. Siellä kölli ja ei ollut mitään hätää. ;o) Seuraamisella jatkettiin ja nyt se oli aika hyvää, kun maltoin itse kävellä rauhallisemmalla tahdilla. Lisäksi liikkeelle lähtiessä en pitänyt käskyn jälkeen kiirettä, vaan odotin Hipulta kunnon kontaktin ja sitten mentiin. Maahanmenoon annoin ensin ihan omituisen käskyn ja Hippu jäi seisomaan silmän pyöreänä: "What??" =o) Uusiksi normikäskyn kanssa ja johan tipahti tuttuun tapaan! Muuten liike ok. Luoksetuloja muutama pysäytyksellä ja tästä mötkö palkaksi. Ihan ok stopit. Loppuosaa otin sitten niin, että jätin vain Hipun seisomaan ja kutsuin mötköllä vauhdittaen sivulle. Liikkeestä seisomisessa pysyy nyt loppuun asti hyvin eli ei pyörinyt mukana. Henna vaan kommentoi, että stoppaa kyllä käskyyn, mutta jostain syystä siirtää sitten hetken kuluttua etusiaan hiukan. Höpsö ötö, mitähän tuohon kekkais? Nouto pari kertaa ja eka meni plörinäksi, kun jäi etsimään maassa ollutta namia - mokomakin ahmatti! *grrr* Toistot kuitenkin onnistui. Kakeissa nyt hyviä nousuja ja lopuksi hyppy, joka menee ihan ok.

Qirppu kävi myös pitkästä aikaa kentällä ja voe taivas!! Miten se ehtiikin nähdä ja reagoida KAIKKEEN?? Mokomakin sähköjänis!! Kyllä on kakaran keskittymiskyky huimat 0%. *huoh* Noh, jonkinlaista seuraamista kuitenkin, vaikka pää meinaa välillä pyöriä kuin pöllöllä. Maahanmenoissa tarvii toisen käkyn, muuten ok. Seisomisessa stoppaa käsiavulla hyvin ja jää sinne sitten seisomaan ja pysyy paikallaan, kun palaan viereen. Luoksetuloissa tutusti vauhtia ja meinaa väkisin tulla vinoon eteen... *jälleen huoh* Hyppää mielellään ja pysähtyy nätisti seisomaan. Ja välissä sitten makuutin hetken paikallaan, kun muut touhusivat. Mutta joo, pika-analyysinä totesin, että kyllä se osaa, mutta nyt ei vaan jaksa keskittyä kunnolla. Jaa'ah! Kuukausi olisi aikaa...