Hurautin nopsaan tyttöjen kanssa hiukan tokoilemaan Paavolaan, kun eilinen ilta meni tietsikkahommissa. Paikalla oli melkoinen hulina, kun parkkiksella oli metsästyspystäreiden näyttelytreenit ja nurmikentällä huseerasivat noutajat ja palveluskoirat sitten hiekkakentällä. 8-O Melkoinen väenpaljous tuolla vaan näkyy keskiviikkoiltaisin olevan!

Aloitin Hipun kanssa pienellä seuraamisella ja kovin oli alkuun pikkurouva muissa maailmoissa. Ei kylläkään mitenkään paineistunut hulinasta, mutta muuten vaan oli hiukan "trallalaa"-meininki. :o) Ja TAAS teki saman eli ei mennyt ensin maahan!! Siis mikä ihme sillä nyt tuon kanssa on?? Meidän idioottivarma liike?? Onko mulle tullut joku ihmeen myöhäisiän äänenmurros vai mikä mun käskyssä nykyään on sitten vikana?? Voe voe, otappa noista selvää... *huoh* No, muutama uusinta ja jo toimi normaaliin tapaan. Seiso oli sit ihan ok eli nyt kyllä napottaa hyvin paikallaan eli pyöriminen on jäänyt kokonaan pois. Hyvä, hyvä! Luoksetulossa vähän laiska stoppi, mutta vauhti ihan jees. Pysäyksestä sitten taas palkkasin. Loppuosaa sotten niin, että jätin seisomaan ja kutsuin siitä luo. Tuohon vaan pitäis saada huisasti enempi vauhtia. Muutamat kaket ja jälleen hyviä nousuja heti ekalla, vaikka matkaakin oli ihan reilusti - hyvä Hippunen! Noudot lähti ekalla ja toi ihan hyvällä vauhdilla ravaten - tuota ei saa laukkaamaan palautusta - ja luovutus sitten hiukka vino. Tuossakin olisi niiiiin paljon petrattavaa. *huoh* Mutta juu, tekeehän se pikkurouva, mutta sellaisella pian veteraanin arvokkuudella. =o)

Sitten Qiponen. Ja juu, sama peli jatkuu: "No juu juu, minähän OLIN jo sivulla, mutta ku et sanonu mitään, niin en viittiny tuntia (lue: sekunnin sadasosaa) pidempään odottaa ja kävin tsekkaamassa tuon kiven... Ai miten niin hätähousu? Maahan, mikä maahan? Ai seurataan, minä napotan nätisti sinua silmiin, mutta hei, tuolla juoksee joku, ootappa hetki!!" Että näin. *huoh* Positiivista se, että vaikka kontakti välillä tippuu, niin pysyy suht hyvin paikallaan. Nyt meni liikkeestä maahan het ekalla käskyllä - tosin hitaasti. Luoksetulojen loppuasento parempi, kun palkka tuleekin oikeasta kädestä ja annan vielä tehostavan "istu"-käskyn hyvissä ajoin. Ja pysyi paikkamakuun - kunhan oli ensin 100:n käskyn jälkeen mennyt maahan... On se vaan tohelo! =oD