Suuntasin kentälle - kunhan olin töiden jälkeen ottanut päikkärit. =o(  Eilinen päivä - 11 tuntia auringonpaisteessa pölyisellä kentällä ja sen jälkeen reippaat viisi tuntia autonratissa - tuntui ikävästi koko päivän töissä jomottavana pääkipuna, joten oli pakko laittaa silmät hetkeksi kiinni parin Buranan jälkeen. Olo parani sen verran, että jaksoin suunnata Q:n ja H:n kanssa kentälle.

Hilippa oli hiukan laiskanpulskealla päällä. Taistelee kyllä mötköstä innolla, mutta vähän on nyt pikkurouvalla sellainen hälläväliä meininki eli liikkeet voinee tehdä vähän sinne päin... Ja juuri joukkue-SM:ien alla keksii alkaa ruveta tuollaiseksi. *huoh* Innostuihan tuo kuitenkin tekemään, kun leikittiin vähän väliä mötköllä ja namipalkkaa sai pienistäkin jutuista.

Seuraamista en nyt juurikaan ottanut. Maahanmenossa jäi TAAS ekalla istumaan! Nyt en kerrassaan ymmärrä, että MIKÄ tässä mättää?? Tämän jälkeen taas uusinnat ihan ok. *huoh* Seisomisia napakalla stopilla ja edestakaisin kävelyä Hipun ohi, kun seisoo paikallaan. Nyt pysyy tuon tosi hyvin, eikä pyöri yhtään. Jotain edistystä siis! Luoksetulon stoppeja joitakin ja pysähdyksestä palkka. Loppuosaa sitten suoraan niin, että jätän vain seisomaan. Noissahan käytän eri käskyjä eli pysäytyksessä kutsuna on "tule" ja loppuosalle sitten "tänne". Vauhtiahan noissa molemmissa osioissa saisi olla enemmän eli tekee nyt sellaisella pikkurouvan arvokkuudella. Kakeissa ihan ok nousuja istumaan. Hyppy ok. Noudossa lähti ekalla ja palauttikin nyt Hipuksi suht suoraan ja lähelle. Noita täytyis nyt muistaa ottaa päivittäin kotona...

Qiiralle myös jotain. Seuraamiseen saatiin nyt tosi hyviä pätkiä, kun väliin leikittiin mötköllä ja sit imutin nakilla. Oli tosi täpäkkänä ja kontakti säilyi hyvin. ;o) Maahanameno on vaan vaikea... *huoh* Ei millään tipahda seuraamisen yhteydessä, muuten kyllä. Kun humputtelee ympärillä, niin pienellä "ma"-käskyllä tipahtaa alas, mutta liikkeenä ei sitten millään. Mitähän tuohon kekkais? Seisominen menee ihan pienellä käsiavulla hyvin ja pysyy paikallaan, kun palaan viereen. Luoksetulon loppuasentoa ollaan saatu myös huomattavasti suoremmaksi. Hyppy menee ihan hyvin, pikkasen pitää vaan nyt tarkkoa tuota stopin paikkaa, kun meinaa siirtyä liikaa esteen sivulle. Eli periaatteessa osaa kaikki ALO-liikkeet paitsi tuo pahuksen maahanmeno... *huoh* Paikkamakuuta otin niin, että makuutin vähän aikaa muiden häärätessä ympärillä ja hyvinhän tuo pysyi. Pitäis nyt vaan kokeilla ihan pidempänä liikkeenä, kun näyttäis, että alkaa pikkuhiljaa hoksaamaan homman. Mutta juu, jatketaan treenejä!

Ai niin! Inka-mummeli täyttää tänään 11 vuotta! Niin ne vuodet vierii... Inkkis lähettää Ouluun Nasta-sissolle paaaaljon onnitteluja!