Käytiin Annan ja Tiinan kanssa tokottelemassa KS:n nurtsilla ajatuksena siis treenata isolla nurmikentällä. Hilipalle otin kaikki AVO-liikkeet SM-kisajärjestyksessä liikkurin käskyttämänä niin, että eka osion jälkeen pikku tauko. Paikkamakuulla aloitettiin ja se meni tutusti ok eli mikäs tuosta pikkurouvasta sen mukavampaa on, kun ei tarvitse tehdä mitään. :o) Seuraavana liikkeestä maahan, joka muuten ok, mutta liikkurin sanoessa liikkeelle mars, Hippu kävi maassa. *oho* Sitten luoksetulo. Sanon Hilipalle aina jättäessä "istu", mutta nyt se läpsähti samantien maahan. *OHO* Ja ainakin viisi kertaa sama homma ennen kuin tajusi kuunnella, etten todellakaan sanonut "maahan". Stoppi oli hyvä ja lopussa olis saanu olla huisisti enempi vauhtia ja parempi perusasento. Liikkeestä seisomisessa nätti pysähdys ja hyvin pysyi paikallaan, kun kävin takana.

Tauon jälkeen jatkettiin seuraamisella. Noh... Se oli taas sitä Hippua eli pieni pätkä oikein kauniisti ja sitten taas seilattiin ja välillä taas tolokkuna ja sitten seilaa ja silleen. Tuo nyt on sitä Hipun seuraamista ja onneksi kuitenkin pysyy siinä saapeilla about ½ metrin säteellä, eikä kovin kauas häviä. =o) Seuraavana nouto. Kiltisti odotti ja iloisesti haki, palautti kipitellen ja luovutti aikas vinossa. Palikan oton jälkeen "sivu"-käskyllä pompsahti kerran ilmaan, mutta paikka ei juurikaan muuttunut... =oP *hups* Kakeissa molemmat ylös nousut vasta toisella käskyllä, mutta ei liikkunut ollenkaan. Hyppy ihan ok. Eli sellaiset Hilipan touhuilut. Kyllähän se tekee, mutta vähän "sinne päin"-asenteella eli ei se nyt niin nöpösnuukaa ole, jos ei ihan pilkulleen mene. Yhtään liikettä ei siis nollaa, mutta ei noista kovin kaksisia pisteitä taida irrota. =oDD

Loppuun myös Qiira pääsi vähän touhuamaan. Otettiin ihan perusjutskia. Nyt sain liikkeestä maahanmenon onnistumaan, kun sanoin käskyn huomattavasti tiukemmin kuin ennen. Tuosta pikkukoira näytti tajuavan, että nyt tosiaankin pitää mennä maahan. ;oP Muuten humputeltiin kaikkea kivaa Qoposen kanssa eli tänään ei sen kanssa mitään "vakavaa".