Paavolassa mölli-tokot ja sinne suunnattiin tyttösten kanssa. =o) Qoponen osallistui mölli-ALO-luokkaan, joka poikkesi ALO:sta siinä, että paikkamakuuaika oli vain minuutti, yhden lisäkäskyn sai antaa ilman pistemenetystä ja liikkeiden aikana sai käyttää namuja. ;oP Hippunen meni sitten AVO:ssa, jossa sai myös halutessaan palkata liikkeen jälkeen. Qiira aloitti ja alla pisteet.

Luoksepäästävyys 10: Koskaan ei ole tätä tajuttu treenata, mutta niin Qirppunen istui sievästi vieressä, kun Tiina-tuomari kävi moikkaamassa.
Paikka makuu (1 min) 10: Jeee, se pysyi!!! Yhden kerran näytti pahalta, kun nuuskutteli maata vierestään, mutta niin vain jatkoi köllöttelyä.
Seuraaminen hihnassa 9: Myönnän, että mulla oli namu kädessä, mutta silloin kun neiti pitää kontaktia, niin se katsoo minua silmiin, eikä suinkaan sitä kättä. *seli seli* Ekassa pysähdyksessä tarjosi maahanmenoa ja pompsahti het sen jälkeen "syliin" ja sitten taas jatkettiin.
Seuraaminen vapaana 9½: Nyt jätti ylimääräiset pompsut pois, mutta pari kertaa hukkasi hiukan kontaktia.
Liikkeestä maahanmeno 9½: Jee, meni ekalla käskyllä, mutta ois saanu olla pikkasen nopeempi.
Luoksetulo 10: Tuli lujaa - yllättäen - ja malttoi istua ihan sievästi, kun pikkasen lisäkäskyllä jelppasin. Sivulle ihan nätisti, vaikka tätäkään ei olla aiemmin otettu näin kokonaisena liikkeenä.
Liikkeestä seisominen 8: Itse mokasin, kun lähdin liikkeelle, vaikka Qoponen juuri silloin katsoi muualle. Näin ollen alun seuraaminen pyllystä ja sen takia stoppi ei ollu hyvä. Muuten törötti nätisti, mutta ennakoi perusasennon loppuun.
Estehyppy 9½: Oikein nätti, mutta ennakoi jälleen lopun perusasennon.
Kokonaisvaikutus 10: Heh heh! No, Qirppunen oli ihan reipas. =o)
Yhteensä 190 pistettä, 1-tulos ja sijoitus 2./5

Sitten Hilipan vuoro. Paikkamakuu otettiin yhdessä ALO-koirien kanssa, kun niitä oli vain kaksi.

Paikka makuu 9½: Takajalkaan oli iskeny kutka ja sitä kirputtaessa kääntyi hiukkasen vinoon. :o)
Seuraaminen 8: Hipuksi oikein nättiä menoa juoksuun asti. Siinä taas loittoneni ja lopussa hukkui, kun kehänauha tuli vastaan ja törmättiin siihen. ;oP
Liikkeestä maahanmeno 10: Meni ekalla maahan ja oli sitä normaalia Hippua.
Luoksetulo 7: Kiva pysähdys, mutta loppupätkä hitaasti ja sitten ei taa varmaksi tiedetty, että tullaanko eteen vai sivulle vai minne... ;oP
Liikkeestä seisominen 7: Teputteli pysähdyksessä ihan liikaa ja perusaseno sivulla toivottoman vinoon.
Noutaminen 8: Reippaasti haki, mutta luovutus meni aika säätämiseksi ja perusasento taas huono.
Kauko-ohjaus 8: Molemmat istumiset ekalla ylös, mutta viimeisessä maahanmenossa ryömi eteenpäin! Taas opittiin jotain uutta eli noinkin sen voi näköjään tehdä!
Estehyppy 8: Ekalla hyppäsi, mutta paluussa sivulle tulo jäi vajaaksi.
Kokonaisvaikutus 9: Pikkurouvan arvokkuudella tehdään ja edelleen vähän "sinne päin". =o)
Yhteensä 164½ pistettä, 1-tulos ja sijoitus 2./4

Lopputuloksena: Qiira oli oikein reipas ja Hippu on hukannut perusasennon!