Reipas tunti sitten kotiin ajellessa mietin taas, että missähän jonossa sitä tuli seisottua silloin, kun aivoja jaettiin...?? =oDD Aamulla herätyskello piippasi klo 02:00, pikaiset aamutoimet ja nakkasin Sipsin autoon ja kohden Oulua. Siellä hypättiin Miian kyytiin ja jatkettiin kohden Piteån KV näyttelyä. Paikalla aikaa meni kuutisen tuntia ja sitten kotimatkalle. Ja mitä tästä kaikesta oli tuomisina? Noin 15 cm punaista muovinauhaa! =oDD Jep, hullun hommaa! 

Sipsille saldona siis isossa AVO-luokassa ykkönen ja sijoitus viidenneksi ilman CK:ta - vain luokan ykkönen sai CK:n. Tämä viides sija on vielä ns. vara-sija eli siitä ei saa edes sijoitusta osoittavaa muovinauhaa. Sheltti esiintyi kyllä oikein mallikkaasti ja liikkui niin, että tuomari pyysi meitä hiljentämään vauhtia... ;o) Ainoa moite arvostelussa oli, että jalkoja olisi saanut olla enempi eli ilmeisesti pikkusheltti upposi liikaa nurmikentälle. =oD

Muutoin reissu oli kuitenkin oikein kiva ja kun Miian Nastasta (Hipun emä) vielä leivottiin ensimmäinen suomalainen bc, joka sai Ruotsin sertin ja tuli Ruotsin Muotovalioksi, niin mikäs sen hienompaa! =o)