Tuli jotenkin epätoivoinen olo, kun ajattelin huomista... Siis ihan oikeesti me ollaan kyllä Hilipan kanssa hiukan laiskasti treenailtu, kun lukee ihmisten blogeja ympäri Suomen! Kaikki hinkuttanu hirmuisesti joka päivä jotain. Noh, kuten aikaisemmin tuumasin, niin Hilippa tekee mummokoiran arvokkuudella "sinne päin" ja that's it! Suottapa tuota stressaamaan. =o) Otettiin kuitenkin illan päätteeksi omassa pihassa jotain pientä mötköllä leikkien.

Muutamia juoksun seuraamisia tapsin kanssa ja kerran molemmat jättävät. Luoksetuloja sitten mötköllä vauhtia hetsaten ja eka stoppi oli HIENO, vaikka vauhtia oli paljon Hipuksi. Tästä lensi oitis mötkö palkaksi. Loppuosaa sitten seisovasta asennosta ja taas mötköllä vauhtia. Välillä viskeltiin sitä pitkin pihaa ja leikittiin kovasti. Sitten kaket, jotka ei onnistu taas millään. Joko nousee ylös vasta toisella käskyllä tai kolmannella. Nyt ei sitten hypähtänyt ylös noustessaan, vaan ryömi eteenpäin maahan laskeutuessa. *huoh* Jep, tästä varma nolla eli - 30 pistettä, joten 1-tuloksesta ei edes haaveilla.... Ihan lopuksi vielä noutoja ja nyt haki ihan rivakalla vauhdilla ja jopa laukkasi palautuksen, mutta luovutusasento edelleen ihan pyllystä.

Sepäs siinä sitten ja omatunto rauhoitettu. =oP Huomenna aikaisin aamusta suunnataan kohden Oulua ja seurataan tokoilua koko pitkä päivä. Jännitys alkaakin het aamusta, kun Tiina ja Neppunen ovat heti ekassa EVL:n ryhmässä suorittamassa liikkeet. Hilippa pääsee touhuamaan puolenpäivän aikoihin ja loput meidän joukkueen koirakot vasta iltapäivällä. Mutta palataas taas, mahdollisesti jo huomenillalla kisakuulumisten merkeissä!