Hurautettiin tuttuun tyyliin illan päätteeksi Paavolaan tokoilemaan. Tällä kerralla äippäkoira sai olla auton koristeena ja Ipana pääsi kentälle. Nyt treenailtiin ilman namia käsissä ja ne tuli palkaksi vasta liikkeiden jälkeen. Topakkana oli kuitenkin kakara ja ihan nätisti teki ilman niitäkin, joten taitaa olla tuo "namipakko" vaan akalla korvien välissä. =o) Välillä leikittiin myös mötköllä, josta typykkä kyllä meinaa kiihtyä ihan liikaa eli helposti saa kierroksia lisää, kun pikkasen lelua vilauttaa. Tosin namipalkallakin tuo pysyy ihan reippaana.

Seuraamiset oli ihan ok ja luoksetulot sivulle oikein napakoita. Liikkeestä maahan menee nyt ihan ekasta käskystä, mutta toki saisi nopeammin tipahtaa. Hyppy menee muuten hyvin, mutta ihan hivenen meinaa teputtaa siinä vaiheessa, kun menen viereen. Otettiin myös reippaan kahden minuutin paikkamakuu Rape-velkun kanssa, kun muut treenaili ja leikkivät vinkuleluilla ym. ja hienosti pysyi ja rauhallisena makoili! Josko tuo nyt olisi tajunnut homman idean? ;o) Samoin meni näpsäkästi ekalla käskyllä maahan, mutta herkkään meinaa kimmota takaisin ylös. *huoh* Täytyy toivoa, että kokeessa kukaan ei ala "säätämään" oman koiransa kanssa niin, että joudutaan odottamaan koirien jättämistä, kun muuten tuo jojo kerkee kimpoilla miljoona kertaa ylös ja alas... =o)

Mutta juu. Viikon päästä tiistaina siis uskallaudumme kokeeseen, kun se kerran omalla tutulla kentällä järjestetään. Kovin kummoista tulosta ei odoteta, kun vielä noissa liikkeissä on niin paljon pikkuviilausta, mutta käydään katsomassa, että missä mennään. Ja nähdään, että kestääkö se vieteri koko kokeen liikkeineen ilman välipalkkausta.