Jep, enää vajaa viikko kerhomme kokeeseen, joten kentälle mars! =o) Enimmäksen otin vain Qiiralle ja Hipulle sitten ihan pika-pikatreenit. Nämä tosin taitaa jäädä melkein viimeisiksi treeneiksi, kun huomenna agiliidellään, perjantai levätään treeneistä ja viikonloppuna on sitten Varkauden SM:t. Ehken maanantaina pitää käydä pikku muistutukset vielä ottamassa eli itseä rauhoittamassa... :oP

Qiiralle aloitettiin jälleen seuraamisilla ensin hihnassa ja sitten ilman hihnaa. Ihan kivasti se menee, joskin muutama pikku kontaktihukka silloin tällöin, kun pitää jotain muuta kentällä hääräävää vilkaista, mutta aika hyvin näistä korjaa ihan pienellä sihauksella. Kokeessa ei onneksi kentällä tätä häiriötä ole yht'aikaa ja täytyy toivoa, ettei juuri omalle vuorolle satu kovin vilkasta liikehdintää parkkikselle tms. Liikkeestä maahan menee nyt koko ajan paremmin ja paremmin. Edelleen se on hidas, mutta paranee koko ajan eli nyt alkaa tuokin mennä pikkuhiljaa jakeluun. Liikkeestä seisomisen otin pari kertaa kädellä auttaen ja kerran pelkällä käskyllä. Pitää muistaa vaan antaa käsky tehokkaasti "ooTA", niin stoppaa suht kivasti. Sievästi pysyi nyt seisomassa liikuttelematta tassujaan tai ennakoimatta istumista, kun palasin takaisin viereen. Luoksetulo edelleen iloisen vauhdikas ja napakka sivulle tulo. Loppuun vielä pari hyppyä ja nämäkin meni nyt ihan hienosti eli hyppää ja jää seisomaan paikalleen ja pysyi hyvin vierelle menon. Tässäkään ei siis teputellut ollenkaan! Hienoa hienoa, pikkuinen on oppinut jotain! =o)

Napero välillä autoon ja äippäkoira pikaisesti kentälle. Jälleen aloitettiin seuraamisella tapsin kanssa ja ihan vaan suoraa pätkää, josta palkkaa, kun oli tiiviimpi ja hyvässä kontaktissa. Kerran maahan ja muutama seisominen edelleen kädellä varmistaen. Hipulle pitää myös muistaa tuo "ooTA"-käsky pelkän tasaisen "oota"-käskyn sijaan. Pari luoksetulon pysäytystä mötköllä ja seisomisesta taas suoria tuloja mötköllä kirittäen. Kerran kaket ja ne meni niin hienosti, että ei junkattu sen enempää! Hyppy myös ihan hyvä eli sen näyttäisi osaavan ihan hyvin. Tosin loppuperusasento meinaa jäädä hiukan vajaaksi, mutta tässä kuitenkin ihan siedettävä. Sitten vielä muutama nouto ja kyllä se treenatessa tekee sen suht siedettävästi. ;oP Luovutus on tosin hiukka väljä ja vino, mutta perusasentoon siirtyi nyt ihan jees, joten katotaanhan taas kokeessa, että mitä se pikkurouva nyt keksii. =o)

Hipun jälkeen otin vielä Qoposen kentälle ja otin sille paikkamakuun. Laitoin köllimään kentän laidalle muiden vielä puuhaillessa ja ihan levollisena makoili. Tarkkaa aikaa en katsonut, mutta kyllä se melkein sen pari minuuttia oli. Nyt tuokin näyttäisi ihan hyvälle, joten toivotaan, että naapurit malttaa makoilla kokeessa, niin eiköhän se Qiirakin hyvin pysy. Luoksepäästävyys meillä on sitten jäänyt ihan kokonaan treenaamatta... :o/ Mutta jos nyt siitä menetetään piste tai kaksi, että Qiira nousee tuomarin tervehtimään, niin oma moka! Mitäs ei treenattu! =o)