Käytiin typyjen kanssa ottamassa vielä pienet tokotreenit, kun huomenna sitten "kokeillaan"´. ;o) Qirppa aloitti parin minuutin paikkamakuulla ja hienosti kyllä köllötteli Babi-aussiin ja Hunka-briardin kaverina. Ei näyttänyt koko aikana yhtään levottomalta eli oikein hyvä paikkamakuu pikkuiselta. Sitten pieniä seuraamisia ja nämä pääsääntöisesti ihan ok. Pikkasen meinasi väliin pikkupää pyöriä muiden tekemisten perässä eli edelleenhän se on pirskatin häiriöherkkä. Maahanmeno kerran ja se nyt ihan hieno, samoin seisominen ihan ok. Luoksetulo vauhdikas ja hyvä, mutta tuo pitäis malttaa jättää siihen yhteen kertaa... *huoh* Nimittäin toistoissa Qiira ei enää pysy istuallaan odottamassa! *huoh* Eli tämä liike voi yhtä hyvin olla kymppi tai nolla... juu, pitäähän nyt elämässä jotain jännitystä olla! Lopussa hyppy meinasi hiukan takuta eli hyppäsi kyllä, mutta ei oikein keskittynyt tähän tekemiseen, kun viereisellä pellolla kanakoiraväki ampui ja nakkeli niitä lintujaan, niin pikkukoira olisi myös halunnut mennä sinne. =oD Ampumisellehan se ei korvaansa lotkauta, mutta kun sen mielestä siellä tapahtui jotain TOSI kivaa, kun sellainen metakka kävi.

Tässä välissä tuli sitten aivan julmettu sadekuuro ja eiliseen kastumiseen kyllästyneenä odottelin kaikessa rauhassa sateen loppumista ennenkuin Hipun kentälle. Jep, tällä kerralla me oltiin siis sokerista, vaikka muut treenasi. No jos huomenna sataa, niin se on sitten oma moka, jos koe menee sen takia plörinäksi. ;oP Hilipalle ihan perusjutskat muistutellen eli seuraamista tapsilla ja ilman - oli nyt oikein näpäkkää - sekä kerran jättävät. Luoksetulo kerran pysäyttäen ja väliin suoraan. Hyppy pari kertaa ja parit kaket ja loppuun vielä muutama nouto. Kokonaisuutena Hippu oli tänään oikein reipas eli noilla suorituksilla olisi kyllä ne nippanappa ykkönen irronnut. Katsotaan sitten huomenissa, millä päällä pikkurouva silloin on! ;o)

Huomiselta en odota Qiiran kohdalla mitään. Sen kanssa ei ole treenattu ilman palkkaa eli voi hyvinkin olla, että ekan seuraamisen jälkeen, kun namia ei tipu, niin napero tuumaa, että olkoon ja tee ite! =oD Se osaa kyllä liikeet, mutta tuo palkattomuus voi nyt koitua kohtaloksi. Hilipalta toivon sellaista normaalia suoritusta, jolloin 1-tuloskin voisi olla mahdollinen, mutta toisinkin voi käydä. Mutta huomenna ollaan sitten jälleen yhtä kokemusta rikkaampia! =o)