Me ollaan tässä oltu vähän laiskanpulskeina treenien suhteen. :o) Tiistaina ei tehty muuta kuin otettiin kotipihassa muutama toisto A:lla ja puomilla. Keskiviikko meni sitten palveluskoirayhdistyksemme PK-hakukokeen tottiskentällä pällistellessä. Kokeen loputtua otin Qiiralle hiukan seuraamista ja muutaman maahanmenon. Qoponen oli oikein reippaana!

Tänään kävin sitten pikaisesti agikentällä Qiiran kanssa. Olin aika järkyttynyt, kun alkuun näytti, että Qiira ei hyppää ollenkaan... :o/ Pyrki lähinnä pois esteiltä tai sitten vain seisoi esteen takana. Taisi se viimekertainen isku takajaloille olla sittenkin melko kivulias... Ratapätkällä oli kaksi putkea ja kurvailtiin niitä ensin pari kertaa ja siitä yhdelle hypylle ja taas putkeen. Jo alkoi pikkulikka näyttää normaalilta! =o) Välillä muut meni esteitä ja me uudelleen samalla tavoin ja nyt sitten vedettiinkin välillä useampia hyppyjä peräkkäin ja pikkulikka oli taas oma iloinen itsensä! *huoh* Totesi vissiin mennessään: "Hei, minä osaan sittenkin!" Haki jo normaalisti hyppyjä, vaikka etäisyyttä sivusuunnassa olikin reippaasti. Kylläpäs helpotti ja Qiirakin vapautui ja oli niin iloinen, kun pääsi hyppelemään!

Illan ilouutinen saatiin sitten Tiinalta ja Nepulta. Parivaljakko kävi Outokummussa PK-jälkikokeessa ja tällä kerralla Neppunen osoitti, että OSAA kyllä jäljestää. Maastosta siis huikean hienosti täydet 200 pistettä!! Wow Wow! Tottiksessa oli tullut muutama "työtapaturma", pari liikettä puutteelliseksi, mutta kuitenkin hienosti riittävät 72 pistettä. Yhteensä siis 272/300 pistettä, 1-tulos ja koulari JK1! FCI:n vahvistuksen jälkeen Neppulainen on sitten myös KANS MVA... Voe Wau! Hienoa likat!