Käytiinpäs Qoposen kanssa "kuokkimassa" Tiinan ja Hennan tokoryhmien treeneissä, kun oli viimeisen treenikerran kunniaksi mahdollisuus suorittaa kaikki liikkeet läpi. ;o) Hyvä harjoitus siis. Qiira sai arvonnassa suoritusnumeroksi kolmosen, joten mukavasti pääsi paikkamakuussa väliin. Luoksepäästävyydellä kuitenkin aloitettiin ja se meni nyt Qiiralta hyvin eli malttoi pysyä paikallaan istumassa, kun Tiina katsoi oikein kunnolla hampaat. Tästä sai toki heti palkkanamin. :o) Myös paikkamakuu meni nappiin eli ekalla käskyllä maahan, hyvin makoili ja ekalla käskyllä ylös. Hyvä Qoponen!

Muut liikkeet tehtiin sitten Hennan käskyttämänä. Ja juu... *huoh* Seuraamiset oli tänään jotain aivan kamalaa! *toinen huoh* Suurinpiirtein voi sanoa, että Q "seurasi katseella" ja oli jotenkin aivan muissa maailmoissa. Väliin muutama pätkä ihan ok ja sitten taas nukahti ja varsinkin täyskäännökset oli jotain kamalaa. Mikä lie pikkuipanaa riivannut? Harmittaa vietävästi kokeessa, jos se esittää tuollaiset haahuilut ja tuomari ne armollisesti hyväksyy jollain viitosen arvosanalla. Qiira kun osaa ihan aikuisten oikeasti seurata myös hyvin! Noh, eihän nämä koneita ole eli kai tirppanalla vaan ei tänään ollut se päivä. :o)

Liikkeestä maahanmenossa juuri liikkeelle lähdettyämme kuulin takaa Annukan käskyttävän Susu-koikkerinsa maahan aika reippaalla äänellä ja samalla multa katosi koira! Jep, Qoponen meni myös maahan ja oikein nätisti menikin, mutta harmi vaan, kun käsky ei tullut minulta. Otettiin sitten uusiksi ja nyt meni ihan ok. Luoksetulo oli jälleen nätti eli vauhdilla tulee ja hyvään asentoon sivulle. :o) Seisomisessa stoppi ihan jees, mutta nyt pikkasen siirsi peppuaan, kun tulin vierelle. Tässä kuitenkin vapautin seisomasta, niin ei niin kamalasti ennakoisi noita perusasentoja. Lopuksi hyppy ja se muuten ok, paitsi että varasti! Eli minun ei tässä liikkeessä auta sanoa ääneen "valmis" liikkurin kysymykseen, vaan pitää muistaa nyökätä. Uusintana sitten liike ok ja vain pieni takatassujen siirto, kun olin siirtymässä sivulle.

Jep. Ei niiiin kauheen onnistuneet treenit, mutta tekihän tuo - kuitenkin alle oman tasonsa. Taidetaan nyt vaan ottaa treeninä ihan pieniä seuraamispätkiä ja koetetaan panostaa kontaktin säilymiseen. Jospa meille sattuisi kokeessa se Qiiran "normaali" päivä. =o)