Heinäkuun alettua ohjatut koulutukset jäi tauolle, mutta mentiin kuitenkin likkojen kanssa Paavolaan katsomaan, josko kentällä kuitenkin jotain tapahtuisi. ;o) Ja juu, olihan siellä porukkaa ja esteet käytössä. Odoteltiin sitten rauhassa ja käytiin likkojen kanssa jokirannassa uimassa. Siellä sitten funtsin, että uskaltaisinko kuitenkin kokeilla myös virallista kisakeinuamme? No, eihän se ota, jos ei annakkaan, joten kävin roudaamassa esteen kentän sivuun ja eikun kokeilemaan. Hanakasti oli ipana menossa esteelle, mutta otin kuitenkin ekalla kerralla pannasta kiinni ja menoksi. Reippaasti kiipesi ja pamautettiin keinu alas. Tämä on siis huomattavasti hetkempi kippaamaan kuin kotona oleva ja lisäksi paukahtaa ihan eri tavalla. Mutta ei ottanut Qiira tästä ollenkaan itseensä, joten ei kun toistoja perään niin, että sai mennä ihan yksin. Välillä jopa kädellä avitin keinun kovempaan rämäykseen ja Qoponen ei välittänyt tästäkään mitään! Jee!! Hieno kakara!!! Me osataan nyt myös keinu! 

Samalla kuulimme, että Tuomo oli tulossa vetämään koulutusohjaajien treenejä, joten jäimme odottelemaan. Katseltiin kuitenkin suosiolla Qoposen kanssa muiden menoa hankalalla treenipätkällä ja käytiin välissä ottamassa ihan vaan hyppyjä tosi helpolla kuviolla. Ihana oli huomata, että Q oli taas ihan oma itsensä eli vauhtia piisasi ja hyppäsi hyvällä tekniikalla. =o) Samalla huomioitiin - tai siis Tuomo havaitsi - että ipana lukee minun ohjausta ja näyttöjä tosi tarkasti. Se siis lähtee minun liikkeeseen heti mukaan eli tarkkana saa olla tai muuten huitaisee esteistä ohi, jos vähänkään ennakoin liikkeellä väärään suuntaan. Toisaalta tietty ihan kiva, että ohjautuu noin hyvin, mutta toisaalta ei sitten anna yhtään ohjausvirhettä anteeksi.

Myös Hippu sai käydä hurauttamassa treenipätkän medihypyillä ja juu, osaahan se nuo kuviot vaikka silmät kiinni... ;oP Harmi, kun vauhdin kasvaessa se "hukkaa" hypyt ja alkaa rämistelemään. Sen kanssa olisi vaan niin mukava kisata, kun se osaa. Kotopihassa muutamilla esteillä pyöritellessä ei hypyissä ole mitään ongelmaa, mutta ne suorat pätkät... *huoh* No, saa pikkurouva "huristella" noilla medihypyillä omaksi ilokseen. =o)