Ajeltiin kahtena päivänä Kamin ja Qiira-maskotin kanssa mutkin Maaningan agikisoissa. Yhteensä viikonlopun saldona 3 x HYL ja 1 x nolla. Mekin siis tipahdettiin takaisin maan pinnalle eli ei niitä nollia nyt sentään joka radalla tahkota. :oP Mutta kaikkineen olin kuitenkin oikein tyytyväinen belgipoikaan - yhtä possuilua lukuunottamatta!

Lauantaina oli kaksi agirataa. Eka rata alkoi mukavalla pyörittelyllä ja meidän hylättiin kolmannen esteen jälkeen. :oP Kolmos ja nelos hyppyjen välissä oli välistävedon paikka ja kerkesin siihen oikein näppärästi tekemään valssin, kun se jatkoa ajatellen oli "turvallisempi" kuin sylikääntö. Noh, ei kuunnellut pölkkäri ei eli vaikka olin selin takana olevaan putkeen ja käänsin, niin sinne paineli ja HYL. Ajattelin sitten jatkaa, mutta seuraavaksi pölkkäri paineli A:lle, kun nyt olis sitten pitänyt mennä sinne putkeen. Jep, koira sivulle ja seuraten pois kehästä eli siihen loppui korvaton kaahottaminen. :o) Toinen rata oli myös agia ja nyt edellisestä viisastuneena Kami kuunteli oikein mukavasti. Sujuvasti ja hyvällä vauhdilla paineltiin eteenpäin. Radan takaosassa oli sitten yksi kiva kääntely ja yksi hyppy haettiin takaa niin, että lähellä oli putki, jonne mentiin vasta sen takaa haetun hypyn jälkeen. Kami meinasi väkisin singota sinne putkeen, mutta epätoivoinen korkea C käänsi sen juuri ajoissa pois. Vauhti tipahti aivan nollaan ja tuntui kestävän ikuisuus ennenkuin Kami tuli oikealle hypylle ja päästiin jatkamaan matkaa. Loppuun asti mentiin sitten puhtaasti ja vauhdilla eli 0-rata ja hävittiin voittajalle noin 1½ sekkaa ja tultiin neljänneksi. Jos tuota aikaa vievää töppäystä ei olisi tullut niin....? ;o)

Sunnuntaina sitten ohjelmassa ensin agirata. Mukava rata ja hyvällä tempolla kipitettiin Kamin kanssa rataa. Putkihässäkät selvitettiin puhtaasti ja 65 cm hypyt ei tuottaneet mitään ongelmia. Sitten kolmanneksi viimeisen hypyn jälkeen napsahti. Piti kääntyä 180 astetta takaisin päin toiselle hypylle, mutta pölkkäri irtosikin vallan vauhdikkaasti ja kävi noukkimassa matkalla yhden ylimääräisen hypyn ja HYL. Jaa'hans! Nyt koiruus alkaa siis myös irtoamaan! ;o) Mutta hyvä rata muuten ja olin oikein tyytyväinen menoon. Toinen rata oli sitten hyppis suorine putkineen. *huoh* Radalla oli myös massiivinen okseri ja siinä kolahti eli rima alas ja sen jälkeinen kuolleessa kulmassa oleva hyppy mentiin sujuvasti ohi ja jatkettiin vauhdilla seuraavana olleelle muurille eli HYL. Tämän jälkeen tuli suora putki ja siitä 180 asteen kulmassa pujo. Nyt kun hylky oli alla, niin kokeilin, miten poitsu hakee kepit eli lähetin sen putkeen ja käskytin kepeille jääden sinne keppien loppupäähän odottelemaan. Hienosti teki jätkä kepit eli kyllä osasi hyvin hakea tuosta kulmasta esteen! =o) Jatkettiin vielä pätkä, kunnes toisen suoran putken jälkeen olisi pitänyt kääntyä tiukasti hypylle EIKÄ mennä sinne kolmanteen suoraan putkeen, joten tultiin pois... ;o)

Tuloksista huolimatta olin oikein tyytyväinen viikonlopun ratoihin ja Kamiin. Sille tulee koko ajan lisää vauhtia ja nyt se ei enää niin paljoa odottele hidasta ohjaajaa eli alkaa irtoamaan mukavasti. Tämän päivän hylyt tuli minun ohjausvirheistä eli en ollut noissa kohdissa tarpeeksi skarppina. Niin ja nyt ollaan sitten kisattu kaikkiaan kuusi starttia ensi kesän SM-kisoja ajatellen ja saaliina kuitenkin 3/7 nollaa ja matkassa myös se tuplanolla. Tosin vielä ei tiedetä, muuttuuko ensi vuoden osallistumisvaatimukset ja mihin suuntaan, mutta sen näkee sitten. Sinne kuitenkin pyritään, mikäli Henna ja Kami pysyvät Kajaanissa sinne asti. *peukuttaa asian puolesta* =o)

Viikonlopun aikana myös Qoponen sai käydä kokeilemassa vieraita esteitä. Lauantaina ennätettiin ottaa A-este ja puomi sekä kepit muutaman kerran ennenkuin hirmuinen härdelli esteillä alkoi. Sunnuntaina sitten jälleen muutaman kerran pujo ja hiukan hyppyjä. Reippaasti meni pikkulikka ja intoa olisi ollut oikein kovasti. ;o) Lisäksi pyörittelin kakaraa lämppärihypyillä muutaman kerran ja mukavaa oli myös pikkukakaralla! Kiva viikonloppu agin merkeissä ja seuraavan kerran Kamin kanssa liidellään sitten Helsingin jäähallissa kahden viikon kuluttua... *hui*