Ajeltiin tällä kerralla Koutaniemen kankaille hakuilemaan ja vettä satoi välillä aika reippaastikkin. Joten tällä kerralla oli tosi märkää ja kastuihan siellä sitten oikein kunnolla. Merkattiin tyttöjen kanssa neljä kaistaletta ja keskilinja kulki harjun päällä olevalla polulla. Tämä alue valkattiin tarkoituksella, sillä nyt keskilinjalta oli hyvä näkyvyys alueen vasemmalle puolelle ja näin pääsi näkemään koko ajan, mitä se koiruus siellä oikein puuhasteli. Lisäksi oikean puoleisille kaistaleille tuli ihan kunnon tien ylitys.

Qiiralle otin vain kaksi ukkoa ensimmäisille kaistaleille niin, että ensin käytiin katsomassa, kun ukko näkyi alueen puolivälissä menossa metsään ja sitten tultiin hetkeksi pois. Eka lähetys oikealle ja hyvin sinkosi Q-Piipe tien yli, jonka jälkeen heti stoppasi hetkeksi: "Höh, tässähän se oli!!" Mutta hyvin otti nenun käyttöön ja lähti jatkamaan matkaa ukkoa etsimään. Ja kivasti hahmotti alueen rajat eli kääntyi näppärästi takaisin ruutuun, kun meni alueen rajan yli. Pienen etsinnän jälkeen Kaisa sitten löytyikin ja sieltä tulivat yhdessä pois. Toiselle ukolle lähetin sitten vasemmalle ja nyt kimposi aivan suoraan kaistaleen etureunaa pitkin aivan takarajalle asti. Sieltä löytyikin suoraan Henna ja namipussin kanssa tulivat pois. Eli siinä Qoposen treenit.

Hippu kävi sitten ihan viimeisenä metsässä. Alunperin oli tarkoitus ottaa sille kolme ukkoa, mutta juuri ennen Hipun vuoroa alueen vasemmalla puolella hortoili ylimääräisiä ihmisiä! Tehtiin sitten ihan typistetty treeni eli vain kaksi ukkoa oikealla olleille kaistaleille niin, että menivät etureunaa takarajalle ja siitä sitten kaistaleen takanurkkaan. Eka lähetyksellä en saanut Hippua menemään millään kaistaleen etureunaa pitkin! Se sai päähänsä, että ukko ON siellä takakulmassa ja tuijotti vain sinne ja sinne se sitten myös meni... *huoh* Ilmaisuna noin 15 haukun sarja, heti namit päälle ja sitten sai tulla suoraan minun luo. Laitoin vasemmalle kuitenkin tyhjälle, kun siellä ei ketään näkynyt ja hyvin kävin alueen takarajalla asti. Ja mikä yllättävintä, tuli heti kutsusta pois! =o) Sitten toiselle kaistaleelle oikealle ja tämä meni ihan mallikkaasti ja hyvät haukut irtosi sinnekin. Siinä siis Hippusen pikatreeni ja lopuksi rouva sai sitten humputella mukana, kun kerättiin merkkikrepit pois.

Jeps, jospas seuraavalla kerralla olisi hiukan kuivempi keli... ;oP