Mölli-agikisoista tosin, mutta eihän tuolla ikä vielä virallisiin edes riitä. ;oP Kuhmossa järkkäsivät möllikisat ja me ajeltiin Tiinan kanssa paikalle. Itsellä ajatuksena oli vain saada Qiiralle ekan kerran vieraita esteitä uudessa paikassa. Luokkia oli vain kaksi eli möllit ja kilpailleet. Mölliluokassa ei ollut keinua, keppejä ja rengasta ja siksi osallistuimme myös kilpailleiden radalle, jotta saimme kokemusta myös niistä. Mölliluokassa oli varsinaisia möllejä vain kolme ja loput oli jo aiemmin kisanneita koiria.

Mutta niinhän siinä vain kävi, että meidän Qoponen oli ainoa puhtaan radan tehnyt koira! =oD Hiukka jännäsin, kuinka suhtautuu jykevään muuriin, joka oli heti toisena radalla. Pikkasen haki sille ponnistuspaikkaa, mutta hyvin meni yli. Puomin kontakti oli oikein kiva ja kun sieltä pääsi putkeen, niin sitten aukesi myös äänitorvi. :o) Ja sitten mentiin jo melkoista haipakkaa ja hypyillä ei mitään ongelmia eli oikein kauniit ja ilmavat hypyt. Yhdessä kohden meinasi karata A:n sijasta puomille, mutta juuri viime hetkellä sain kääntymään pois, joten nollarata säilyi loppuun asti. Olin kyllä mahdottoman tyytyväinen pikkukoiraan!

Kilpailleiden rata oli sitten meille aika vaikea ja hylkyhän sieltä tuli heti alkuunsa. Putken väärä pää oli niiiin ihanasti houkuttelemassa heti puomin jälkeen ja sinnehän se sukkula sujahti ja teki vielä kontaktivirheen! Mokomakin possu! Jatkettiin vielä rataa ja kepeillä ikävästi toiseen väliin, kun ohjaus jäi vajaaksi, mutta uusinnalla sitten oikein mallikas ja hieno pujottelu. Seuraava virhe tuli renkaalla, joka oli aika erinäköinen kuin kotona ja siihen mentiin vielä ihan vasta-aurinkoon. Uusinnalla tämäkin kuitenkin onnistui. Sitten jatkettiinkin virheettömästi loppurataa ja selvitettiin hienosti myös lopun vaikea hyppypyöritys. Keinulle en sitten saanut vauhtia riittävästi pois eli meni sen lentäen. Mutta virheistä huolimatta tämäkin oli oikein oivaa menoa noinkin kokemattomalta koiralta. Kyllä siitä vielä agiliitelykoira tulee. ;o)

Kisojen loputtua kävimme vielä tekemässä kontaktiesteitä hihnassa, jotta saatiin otettua kunnon hallittuja kontakteja. Keinukin meni kisaradan lentokeinusta huolimatta oikein hyvin eli ei jäänyt mitään traumoja kakaralle. Olipas kiva käydä kokeilemassa kunnolla, että missä mennään. Ensi tiistaina on möllit myös Kajaanissa, joten sinne suuntaamme myös. ;o)