Illalla käytiin ottamassa nopsaan viimeiset treenit Kamin kanssa ennen viikonlopun karsintoja. Tumppa oli laatinut haastavan, mutta mukavan ratapätkän. Alun tökkimisen jälkeen kartturi tajusi, mitä pitää tehdä ja saatiin oikein onnistuneita suorituksia. :o) Kami oli siis oikein reipas poika eli hyvä mieli jäi viimeisistä treeneistä. Qiiralle otin myös pikkuisen nurmikentällä olleita esteitä ja oli taas taaperossa vauhtia. Lähinnä vahvistettiin keinua ja pujottelua.

Huomenna sitten starttaamme aamupäivällä Kamin ja Qiiran kanssa kohden Etelä-Suomea. Qoponen saa jäädä päiväksi majapaikkaamme hoitoon leikkimään koirakavereiden kanssa, sillä jäähallille ei ylimääräisiä koiria saa viedä. Ja kun säätiedotus lupaa Helsinkiin lämmintä, niin ei autoonkaan voi koiraa jättää odottelemaan. Blogi siis hiljenee nyt ainakin kolmeksi päiväksi. Kirjoittelen palattuamme kuulumisia. :o)

ps. Inka-mummeli voi samaan malliin kuin viimeksi eli mieli on iloinen, vaikka takatassulit ei vieläkään ihan täysillä toimi. Mutta pääasia edelleen, että mummu on pirteä ja iloinen! :o)
ps2. Kolmen viikon kesäloma alkoi! =oD Ja sen kunniaksi viimeinkin paistaa aurinko!