Päivällä pikkuneiti sai ensin käydä purkamassa kunnolla paineita pitkällä metsälenkillä. Ja juu, ilmeisesti oli painetta päässyt pannuun kertymään, ainakin juoksuvauhdista päätellen... =o) Hippu-äitee jolkotteli seurana, mutta veteraanit sai jäädä tällä kerralla kotiin. Vielä en uskalla Inkaa kovin pitkille lenkeille ottaa, ettei sen takatassulit "lopahda" kesken matkaa... On mummeli kuitenkin aika painava kannettava.

Illalla sitten suuntasin Q:n kanssa Paavolaan, kun sinne oli kuulemma muitakin tulossa. Tarkoituksena oli saada sille paikkamakuu pitkästä aikaa. Onnistuihan se eli Kami ja Neppu istuivat laidoilla ja Qoponen köllötteli Babin vieressä. Hyvin meni ekalla maahan ja nousi myös ekalla namipalkkauksen jälkeen ylös. Ja hyvin pysyi maassa, vaikka pää pyöriikin kuin tuulimylly! Ei kyllä jää sahrakkeella yksikään asia huomaamatta! *huoh* No, pääasia, että pysyy paikallaan koko ajan. Muuten en sitten ottanutkaan juuri muuta kuin seuraamista - sekä hihnassa että ilman. Huomasin samalla, että kun kävelen hieman hitaammalla tempolla, niin Qiira pysyy paremmin oikealla paikalla ja kontaktikin säilyy. Jos kävelen liian nopsaan, niin koissulle tulee jotenkin "hätä" ja seilaaminen alkaa. Seuruutreenien lisäksi kerran maahan ja kerran luoksetulo.

Kotipihassa sitten nostin "kentälle" vielä kaksi agihyppyä ja pujon. Otettiin siis pujon aloitustreeniä sekä etu- että takakulmasta. Takakulman hakee jo nykyään kovassakin vauhdissa tosi hienosti! Ihan suoraan tullessa meinaa huristella ohi, jos vauhtia on liikaa ja etukulma puolestaan vaatii vielä tosi paljon treeniä... *huoh* Hypyt jälleen hienoja ja vauhdikkaita.