Viimeinkin normiaikaan töistä kotiin, joten ennätettiin touhuamaan koissujen kanssa. Qoposella oli ilmeisesti jo ollut muutamana päivänä liiankin tylsää siitä päätellen, mitä Puuha-Pete oli päivän mittaan kotona touhunnut. Kävin nimittäin päivällä kotona katsomassa Inka-mummoa, jonka masu on hiukan sekaisin - herätti yöllä pariin kertaan pyytäen ulos - ja samalla todistin Qoposen puuhasteluja. :oP Aamupäivällä neitokainen oli lukenut hyvin tarkkaan Kajaanin kaupungin karttaa ja se löytyi pienen pienenä silppuna olohuoneesta. Iltapäivällä kun kotiuduin, löytyi olkkarista erittäin tarkkaan luettu drinkkien teko-opas ja Finnairin aikataulu... Piipero oli vissiin suunnitellu, että nyt häivytään, ku täällä ei tapahdu mitään. Ensin se oli tutkinut kartasta kaupungin baarit, sitten valinnu antaumuksella sopivaa drinksua ja lopuksi aatellu lentää muille maille... =o) Qiira ei ole piiiitkään aikaan silpunnut tai tuhonnut mitään, joten tylsää sillä on ollut.

Käytiin sitten iltasella pikkasen tokoilemassa Paavolassa. Lähinnä nyt vaan leikittiin pikkupatukalla ja otettiin ihan lyhkäisiä seuraamisia, joista sitten sai lelun palkaksi. Haettiin ihan vaan innokasta seuraamista ja siinä lelun avulla onnistuttiinkin! Sitten vaan leikin lomassa muutama nopsa maahanmeno ja sepäs siinä. En siis alkanut sen kummempia vielä "jankkamaan", käytiin vaan pitämässä hauskaa. Lopuksi Qoponen sai käydä juoksemassa Kami-Idolin ja sen Pikkuveikka-Rintin kanssa kentän takana olevalla polulla. Kyllä oli Qopsulla hauskaa, kun sai taas pitkästä aikaa pestä Kamin takahampaatkin... =oD

Kotipihassa otettiin sitten vielä kontaktitreenit. Kokosin myös puomin talon päätyyn, kun sitä ei olla otettu pitkään aikaan. Laskevaan päähän laitoin yhdet hypyn siivekkeet ohjaamaan Qiiran suoraan kontaktia alas, jotta ei pääse kääntymään minuun päin. Kosketusalusta oli myös mukana. Jep, nätisti se tulee alas alustalle asti, mutta ei meinaa millään malttaa stopata, kun olen kauempana eli koskee kyllä alustaan, mutta liukuu siitä yli. *huoh* Heti, kun autan stopin alustalle, niin jää kyllä sitten siihen. Eli toistoja, toistoja, toistoja ja vielä kerran toistoja. Ja alkuun auttaen stopissa, että kunnolla hoksaa homman. Jospa se siitä, kun ei taida uskaltaa ottaa sitä riskiä, että sallisin sille kontaktin noin...? Kokeilin nimittäin kerran ihan kovalla vauhdilla juosten niin, että en yhtään himmaa vauhtia ja hyvin tuli Qiira kontaktille jarruttaen, mutta lähti perään heti koskettuaan alustaan. Eli ei osaa itse stopata, jos minä liikun. Niin, nyt pitäis malttaa olla määrätietoinen ja vaatia vain iloisesti se kunnon stoppi. Otetiin samalla myös A:n kontaktia ja keinua sekä lisäksi pujoa. Takakulman hakee tosi hienosti, mutta etukulma on vielä tosi epävarma. Suoraan tulee kovastakin vauhdista hyvin ja jarruttaa ekaan väliin, mutta heti, kun kulma aukeaa, alkaa paukkumaan kakkos-kolmosväliin. Juu, treeniä tuohonkin! :o)