Joensuun lomareissulta palattiin iltapäivällä. Koko aika vietettiin ihan puhtaasti laiskotellen ja lomaillen eli koirien kanssa ei treenattu mitään! Säät sattui suht kohdilleen eli myö vaan naattittiin ja "maattiin jalat seinällä". :o)

Tämän takia piti sitten illalla käväistä Paavolassa Qoposen kanssa ottamassa pikaiset tokottelut ja tsekkaamassa, että mitäs se pikkuneiti vielä muistaa. Liikkeestä maahanmeno bueno, samoin seisominen ihan jees ja luoksetulo bra! Mutta joo... meidän neiti ei enää muista, mitä "seuraa" tarkoittaa... *huoh* Jep, ensi viikko muistutellaan vain ja ainostaan sitä, muut liikkeet saa olla. *huoh* Ehkä emme sittenkään odota omasta kokeesta sitä viimeistä 1-tulosta... *plaah* Tämän siitä saa, kun heittäytyy itse laiskaksi!

Loppuun otettiin sitten vielä hiukan agiliitoa, kun esteet oli valmiiksi kentällä. Muutamia hyppyjä, pujoa ja kontakteista A-estettä ja keinua. Mukavaa oli nassikalla ja vauhtia piisasi. :o) Tokokokeen jälkeen panostamme sitten agiliitelyyn ja katsellaan syyskuulle ensimmäisiä virallisia kisoja... ;oP