Mekin päästiin parin viikon tauon jälkeen hakutreeneihin mukaan! Qoponen oli innoissaan, kun pääsi ukkoja etsimään - ehkä hiukka liikaakin! :o) Qiiralle ajatuksena kolme ukkoa siten, että molemmissa etukulmissa valmiiksi piilossa, sitten vasemmalle tyhjä ja sen jälkeen oikealle haamulla, että varmasti onnistuu heti ekan tyhjän jälkeen. Noita tyhjiä Qiiralle ei ole vielä tarkoituksella otettukaan.

Jep jep! Sahrake radalle ja hoh hoijakkaa... Oli kakarassa virtaa hiukan liikaa tähän hommaan, kun jouduttiin suoraan töiden jälkeen sinkoamaan treeneihin eli ei lenkkiä alla... Eka pisto vasemmalle ja Neitokainen sinkosi noin 10 metriä suoraan, kaarsi oikealle ja sitten mentiin!! Viuu, viuu, viuu ja piiiiiitkä ketunlenkki tuli heitettyä - lujaa - ja ihan sama mitä akka koettaa siellä jossain takana kiljua: "Jeeeee! Vapaus, ihanata, ihanata, minä juuuuoookseeen!!!!" *huoh* Täytyy sanoa, että onneksi ei tästä lenkistä ennättänyt bongaamaan yhtään ukkoa ja sain sen lopulta palautettua juoksuhuumastaan takaisin todellisuuteen ja kiinni. Namia sai palkasi minulta ja ihan sillä, että bongaisi, että kyllä akan luo kannattaa tulla... :oP

Sitten päästiin viimeinkin asiaan. =o) Uusi lähetys vasemmalle etukulmaan ja nyt tuli suora, vauhdikas ja hyvä pisto, josta ukko löytyikin. Kisuruokapurkin kanssa tulivat keskilinjalle, josta otin namipalkalla haltuun. Seuraava lähetys oikealle ja jälleen syvä hieno pisto ja toinen ukko löytyi. Samalla tavoin tämäkin tuli syötellen pois. Namin avulla siirryttiin keskilinjalla eteenpäin eli hallinnassa namia syöden, ettei päässyt sinkoamaan minne sattuu. Seuraava lähetys jälleen vasemmalle tyhjälle. Lähti, mutta meinasi aika nopeasti kaartaa oikealle eli olisiko jo saanut hajua siellä olleesta kolmannesta ukosta? Kutsuin pois ja tuli hienosti!! :o) Annoin namin palkaksi, kun totteli ja uudelleen lähetys vasemmalle. Nyt lähti hyvin suoraan ja irtosi syvälle ihan sivurajalle asti, josta kutsuin jonkin matkaa edettyäni pois. Jälleen totteli hyvin kutsua ja sai namin palkaksi. Sitten oikealle haamu Kaisalta ja sinne sinkosi suoraan. Kisuherkkua palkaksi ja menin vastaan. Siellä sitten liivit pois ja hihnaan.

Jeps, mitäs tästä opimme! :o) Kakaralle höyrynpäästö metsässä ENNEN kuin mennään etsintäalueelle tai kunnon lenkki alle, niin ei tarvitse ekalla pistolla irrotella enimpiä höyryjä pois. Vauhtia näkyy kyllä piisaavan joka lähtöön! Lisäksi voimme hyvinkin ottaa tyhjiä väliin ja minulta saatu namipalkka ei näy enää vaikuttavan irtoamiseen eli menee kyllä, vaikka akallakin on namia. Niin, akallahan on VAIN nakkia, kun ukolta löytyy kisuherkkua... ;oP Sama herkku näkyy tepsivän kuin äippäkoirallekin!

Kotipihassa otettiin vielä pikaisesti puomin kontaktia ja nyt laitoin noin kolmen metrin päähän laskevasta kontaktista iki-ihanan putken. Tämä oli hyvä treeni! Eli kun Qiira pysähtyi hyvin 2on-2off-asentoon, tuli naksaus ja lupa mennä putkeen. Jos liukui yli, ei tullut naksua eikä saanut mennä putkeen - mikä pettymys! Hyvin hoksasi homman eli saatiin tosi nättejä kontakteja. :o) Katellaan, josko tämä olis SE juju, joka tuottaisi tulosta. :o)