Suuntana siis agilitytreenit Paavolassa. Ensin omalle ryhmälle treenien veto ja sitten Qiiran, ja tällä kerralla myös Kamin, vuoro. Tuomo ei tällä viikolla päässyt meidän treenejä vetämään, joten menin omien kanssa samaa pätkää, mitä otin myös ryhmäläisilleni. Alla kuva pätkästä ja itse asiassa tätä on treenailtu aiemminkin viime talvena Pallohallilla. Nyt erotuksena tosin se, että keinun tilalla oli hyppy ja se mentiin sekä esteenä numero 1 että 15. En jaksanut piirtää uutta kuvaa, kun tämä löytyi jo blogin arkistosta. :o)

1472437.jpg

Qiira meni ensin ja otin sille alkuun muutaman lätkälle menon "koske"-käskyllä. Sitten lätkä valmiiksi puomin alakontaktille ja muutama puomin suoritus hihnalla, jotta saatiin kunnon kosketukset alustaan. Sitten vielä muutama toisto vapaana ja palkaksi naksun jälkeen putkeen! Ratapätkällä lähdössä pyrin jättämään Qiiran sen verran, että pääsin ensimmäisen ja toisen hypyn väliin. Jäämisasennosta en nyt tee numeroa eli Q saa jäädä joko istumaan tai seisomaan, kunhan malttaa pysyä esteen takana niin kauan, että saa luvan. Tästä naksuttelin muutaman kerran ja nakkasin nakkipalan taakse palkaksi.

Muuten Qopsu oli taas aika reipas! Eka kierroksella saatiin kuitenkin kaksi kieltoa aikaiseksi. Ensimmäinen tuli hypyllä 3 (kuvassa 2), kun ennakoin liian aikaisin vastaanottovalssin hypylle 4. Toinen tuli pujon jälkeiselle putkelle kuolleesta kulmasta eli suihkaisi ohi. Muuten oli huipputyttönen! Pujon syöttö onnistu sikahyvin, kun menin rohkeasti hypyn taakse vastaanottamaan putkesta ja kävin nykäisemässä pujon oikeaan väliin kädellä. Myös putken jälkeiselle loppusuoralle vain rohkea vedätys ja upeita hyppyjä teki, vaikka vauhti kasvoi melko huikeaksi. Oi, se on edelleen aivan ihqu! <3

Kami-Kamputtimessa oli puolestaan virtaa kuin pienessä kylässä! Jätkä katseli ensin minun ja Qoposen menoa autosta ja kovasti protestoi: "Minun esteet, MINUN vuoro!!" Tämä jätkän into sitten kostautui ekalla yrityksellä puomilla eli ei ole kyllä Kami minun kanssa koskaan loikannut ihan noin komeasti kontaktia! =8oO Sain tästä kurinpalautettua jätkän ja kovasti poika muikisteli minulle: "Mä mitään oo väärin tehny..." Seuraava kontakti oli sitten aikas bueno ja samoin loput. =oD Pari rimaa tipautti höyrytessään, mutta näistä en niin huolestu. Ja korjaa kyllä hyppyään heti, kun meno tyssää ja yhdessä rimaa nostetaan minun sille tupistessa: "MIKÄ tämä on? Näitä EI roiskita..." Pujon syöttö ei Kamille onnistu kädellä vetäisemällä, vaan se on tökättävä perinteiseen tyyliin kepeille. Sekoaa siis, jos käännyn sitä päin.

Mutta olipas taas kiva agiliidellä molempien kanssa. Q:n ekat startit lähestyy uhkaavasti - 1½ viikkoa *hui* ja tänään oli eka päivä, kun se olisi virallisiin kisoihin saanut ikänsä puolesta osallistua - ja Kamille pitää alkaa suunnittelemaan myös kisoja. Katsotaan sitten, lähdenkö lokakuun alussa molempien kanssa Mikkeliin, mutta joka tapauksessa lokakuun puolivälin paikkeilla mennään Kamin kanssa Ouluun, vaikka Qiiralla olisikin silloin jo juoksu. :o)