Tutusti tiistain tapaan hakuilemaan ja paikkana Pöllölaakso. Porukkaa oli tällä kerralla paikalla aikas paljon - hirvikärpästen lisäksi *yök* - joten otettiin ihan pikaiset treenit, että kerettiin pimeän alta pois. Qiiralle ihan vaan kaks ukkoa alueen etuosassa ja nyt ajatuksena oli, että jos molemmille sataisiin irtoamaan pienet äänet. Olen siis pikkasen kokeillut haukuttaa Qiiraa namilla eli pienellä "hauku"-kehotuksella on sitten haukusta saanut namin.

Ekalle pistolle meni oikealle Jaanalle, joka oli jo valmiina piilossa. Hyvin sinkosi suoran piston ja hajun saatuaan meni piilolle. Ja kyllähän sielä yksi iloinen "hau" kuuluikin! Toisella puolella oli sitten Salme kivirykelmän keskellä ja tämä olikin hankala. Jouduin lähettämään useamman kerran, mutta ei löytynyt. Positiivista siis se, että joka lähetyksellä lähti yhtä lujaa samaan suuntaan. Salme kertoi, että Qiira kävi joka kerta ihan lähellä, mutta pyörittikö tuuli hajun noissa kivissä niin, että ei osannut paikallistaa ukkoa? Otettiin sitten haamu, jotta Qoponen sai vahvistusta siitä, että kyllä se ukko siellä on. Sitten löytyikin ja voi, miten komeita haukkusarjoja irtosi Salmelle! Wow! Pikkasen oli saanut kisuruokaa purkista ja kun kansi meni välillä kiinni, niin hyvin irtosi haukku. =o) Olipas pikkukoiralla niin komian kuuloinen haukku eli kyllä oli tehokkaampi kuin Hipulla. Juu, taitaa aikas helposti alkaa ilmaisut irtoamaan, hyvä hyvä! :o)

Kotopihassa otettiin sitten vielä perinteiset puomin kontaktitreenit ja muutama pujotteluun syöttö. Ipana jo arvaa tuon eli kun päästän sen autosta, niin juoksee suoraan esteiden luo odottamaan. Kyllä se vaan tuo agiliitely taitaa olla mieluisin laji piiperonkin mielestä, mutta uskompa, että ukkojen etsiminen tulee ihan hyvänä kakkosena! =o)