Oli pakko päivittää heti tuoreeltaan! ;o) Ilona soitteli Onnin kuulumisia. Poju oli käynyt Lahdessa kontrollikäynnillä sydänspesialistin luona alkukesäisten sydänongelmien vuoksi. Ja juu, ELL:n kertoma oli vallan iloista kuultavaa! Onnin sydän on palautunut aivan normaaliksi eli ei mitään ylimäärisiä ääniä, ei mitään ylimääräisiä lyöntejä tai rytmimuutoksia eli pienen sinisen pojan rinnassa sykkii TERVE sydän! Voi riemua! Nyt Onnilta on tutkittu kaikki mahdolliset vaivat kilppareista, haimaan ja Addissonin tautiin ym. ja kaikkien suhteen tulokset ovat olleet negatiivisiä. Vielä yhdet näytteet lähtivät labraan ja niistä tutkitaan vielä kaikki mahdolliset allergiat eli ELL oli epäillyt "viimeiseksi" oireiden syyksi voimakasta allergiareagtiota. Jos nekin tulokset jäävät negatiiviseksi, niin meillä on sitten kävelevä mysteeri! :o) Mutta nyt Onni sai virallisen luvan alkaa lisämään liikuntaa ja palautumista normaalin vilkkaan bc:n elämään. Voi kuinka olen iloinen!!

Tähän samaan voisi sitten laittaa myös Janen kuulumiset sen EPI:n suhteen. Janella menee hyvin eli se on ihan oma iloinen pirteä itsensä. Sen sairaus saatiin siis kiinni niin hyvissä ajoin, että toipuminen on onnistunut hyvin. Ehkäpä pikkulikka palailee pian myös agiradoille kisailun merkeissä... ;o)

Ja kolmas potilaamme eli Inka-mummeli voi myös ihan hienosti. Takapää liikkuu melkolailla normaalisti, tosin kävellessä ja ravatessa vetää takajalkoja hiukan eli raapivista äänistä erottaa kyllä esim. yöllä, että kuka koirista liikkuu. Sohvalle mummeli hypähtää ihan reippaasti. Hiukan on kyllä alkanut pisut lirahtelemaan alle nukkuessa, mutta ei vielä niin paljoa, että oisin tuohon vaivaan mitään lääkitystä hankkinut.

Eli tällaisia terveisiä pikaisesti! Kivaa, kun aurinko pilkistelee välillä tänne meidänkin risukasaan... :oP