Tutusti torstain agilitytreeni-ilta. Oman ryhmäni jälkeen Qiira pääsi treenaamaan ja Tuomo tuli vetämään meidän treenin. Mukana olikin Qiiran lisäksi vain Mirva-kessu, kun muille ryhmäläisille oli tullut muita menoja ja minullakaan ei tällä kerralla ollut Kami mukana. Mutta päästiinpäs siis kerrankin ajoissa pois kentältä... ;oP Tuomo väsäsi meille seuraavan pätkän.

1899344.jpg

Ideana tässä oli noiden väärien hyppyjen - numeroton ja 7 hyppy - ohjaajan ja koiran väliin jättäminen. Tällaista ei Qiiralle olekkaan tullut vielä kokeiltua! Hypyn 3 jälkeen sain kääntymään Qiiran hyvin, kun otin ensimmäiset käsiinottokäskyt heti, kun Qiira lähti ponnistamaan hypylle 3. Hyppyjen 4 ja 5 ohjaus esteiden takaa onnistui myös, kun ajoissa vaihdoin vastakkaiseen käteen ja vaan juoksin suoraan ennakoimatta itse hyppyn 6 ohjausta. Sitten hypyltä 6 valssin kautta vaan itselle suora linja kohden putken oikeaa päätä ja matkalla riittävän tiukka haltuunotto, jotta kääntyi tiukan kulman hypylle 8.

Sitten treenailtiin pujoon menoa useamman kerran, kun ensin kävin helpottamassa kulman menemällä itse putken ja hypyn välistä ja sieltä vetämällä Qiiran hypyltä 10 suoristamaan lähestymisen. Alettiin sitten Tuomon kehoituksesta kokeilemaan suoraa menoa pujoon ilman mitään vekkejä eli lähetin Qiiran putkeen ja lähdin heti itse pujon alkuun oikealle puolelle, josta kädellä nykäisin koissulin ekaan väliin ja eikun menoksi! Tämä onnistui loistavasti!! Itse pitää vaan uskaltaa olla rohkeampi eli Q osaa kyllä! =o) Kokeiltiin myös niin, että menin pujon vasemmalle puolelle nykäisemään ja tämäkin onnistui hienosti!

Näiden useiden toistojen jälkeen ei enää oikein saatu koko pätkää sujumaan niin jouhevasti kuin alussa, sillä Qiira alkoi hakea putkea joka välissä... :o) Jep, tuon putkea niin paljon rrrrakastavan pikkukoiran kanssa ei oikein kannata ensin hinkuttaa putkea hulluna ja sitten sinne ei yht'äkkiä saakkaan mennä. Joo, pitäisihän sen sieltä tulla pois, mutta kun toinen on juuri 18 kk täyttänyt vaavi, niin en mie siltä vielä täydellisiä suorituksia odota. :oP Pääasia, että intoa on!

Nämä oli sitten viimeiset varsinaiset treenit ennen sunnuntain ensimmäisiä virallisia kisoja. *hui* Huomenna akalla on iltamenot työpaikan merkeissä, joten lauantaina otetaan vielä kotona kontakteja lätkän kanssa. Voi olla, että käyn Paavolassa sen verran, että kaivan kisakeinun esille, jotta saadaan sille muuttamia menoja hyppyjen kautta. Tai sitten tyydytään tuohon kotipihan keinuun, joka tosin on huomattavasti jäykempi. Mutta sunnuntaita odotetaan kovasti ja saas nähdä kuinka paljon akkaa jännittää kisauran korkkaus pikkukoiran kanssa! ;o)