No niin! Ensimmäiset oman vuoron treenit tälle syksylle eli perinteisellä "kuutamovuorolla" liitelemässä. Väsäsin pikaiseen oheisen pätkän ja tarkkasilmäinen varmaan huomaa, että jotain tuttua siinä on - tosin tosi lyhyenä pätkänä, mutta jotain kuitenkin... ;oP

1971246.jpg

Qoponen sai aloittaa. Alun hypyt piti ottaa siten, että koissu oli vasemmalla - jep, ei pysy edelleenkään lähtöjä *huoh ja lisää projektia pukkaa talveksi* - ja sitten vaan tiukka leikkaus hypylle 3, josta ulkokautta kierrättämällä putkeen. Tämä onnistuu Q:lle hyvin, kun hyppää hyvin voimakkaista leikkaamisista huolimatta. Siitä sitten valssin kautta lähetys putkeen ja hyvin ennätin pujon alkuun laittamaan oikein sisään. Kaikkein vaikeinta Qiiralle olikin sitten tuo pituudelta putkeen meno eli siihen ei oikein saatu onnistumista. Puomin kontaktin jälkeen kun minä jäin kuin tikku p***kaan, niin ei puhettakaan, että olisin ennättänyt sinne mitään valssia tekemään. Ja tuossa ei leikkaaminenkaan onnistunut sitten mitenkään, kun heti pyörähti kysymään: "Minnes sinä olet menossa?" Ja jos yritin vain kääntään pituudelta lähettämällä putkeen, jotta oisin sitten mennyt puomin toiselta puolen ottamaan hypylle 11 vastaan, niin ei irronnut riittävästi. Pituudelle kyllä sinkosi hyvin, mutta putkeen ei enää osannut mennä, jos jäin liian kauas. Ja sinnehän olisi pakko ollut jäädä, jos meinasi ennättää seuraavia hyppyjä ohjaamaan. Loppu saatiin sitten menemään niin, että otettiin pituuden jälkeen putkella "kielto" ja menin sitten puomin kiertäen vetämään hiukan hypylle 11 ja siitä sitten loppuun. Vähän oli vaikea pätkä kakaralle tuon yhden kohdan osalta, mutta muuten Qopo oli loistava ja nyt kontaktitkin meni hienosti ja pujotteluakaan ei jättänyt kertaakaan kesken. :o)

Hetken hengähdystauko muiden mennessä ja sitten Kamin vuoro. Alkuun meinasi pojan ajatukset olla hiukan muualla, kun Henna ja Timo treenaili sivummalla putkea Rintin kanssa. Kamin oli hiukan mustis ja olisi mielellään mennyt myös treenailemaan juuri sitä putkea. No, pikku ravistus pojulle ja kun vauhtiin päästiin, niin alkoihan ne korvatkin löytyä pölkkärin päästä. =o) Kamille alun otin ihan vastaanottamalla hypyn 2 takaa ja myös sen kanssa ennätin hyvin syöttämään kepeille. Kamille myös puomin jälkeinen elämä oli vallan helppoa. Pystyin nimittäin lähettämään sen hyvin pituudelle ja sieltä putkeen ilman, että juurikaan liikuin puomin alakontaktilta ja sen jälkeen ennätin oikein hyvin ottamaan sen vastaan hypyltä 11. Tosin piti muistaa vielä käyttää tuossa "takaa"-käskyä, niin haki hypyn varmennin, vaikka olin hiukka myöhässä. Kamille siis oikein mukava treeni ja kyllä se poika vaan osaa! =o)

Että näin tällä kerralla! Ihan loppuun otin sitten vielä Qiiralle muutamia toistoja sekä A:n että puomin kontaktilla sekä kepeillä eri kulmia. Olipas se mukavaa taas treenailla hallissa. :o)