Perjantai- ja lauantai-ilta meni akalla muissa "merkeissä", joten sunnuntain kunniaksi viimeinkin ryhdistäydyttiin myös treenaamaan. Hipsittiin siis Qoposen kanssa Pallohallille agitreeneihin ja tämä vuoro onkin ihan mukavaan aikaan eli klo 16:00 - 17:00. Väsättiin kaksi eri treenipätkää ja alla ensimmäinen.

1980332.jpg

Eka yrittämällä en uskaltanut jättää Qiiraa riittävästi ja otin alun koira oikealla. Vedin siis hypylle 3 ja sitten esteen kiertämällä kepeille - tökki. Putken jälkeen ahnehdin liikaa takaakiertoon ja Qii sujahti selän takaa hypyn väärään suuntaan. Loppu meni ihan ok. Olipas kakarassa taas liikaa virtaa eli meinaa pikkasen olla korvat hukassa ja korkeaa C:tä joutui käyttelemään hiukka liikaa. Tosin huomasin kyllä itse, että jostain kummaan syystä en nyt uskalla lähteä Q:n vauhtiin mukaan, vaan jään sen taakse huutelemaan... *huoh* Tähän pitäis nyt saada joku potkimaan eli tuohon en saa sortua, sillä Qoponen alkaa kyllä itse hakemaan seuraavaa estettä, jos en lähde sitä rohkeammin viemään! Toisen kiekan otin tuossa pätkällä sitten niin, että tein valssin hyppyjen 2 ja 3 väliin, jolloin toimi tosi hyvin. Ja kun putkella maltoin odottaa koiran ulos ja sitten vein "kierrä"-käskyllä hypyn 6 ympäri, niin ei ongelmia. Lopussa vein "kierrä"-käskyllä hypyn 12, vedin hypylle 13 ja sitten vaan leikkaamalla loppuun. Onnistui kyllä, kun Qiiraahan ei hypyillä voimakkaatkaan takaaleikkaukset haittaa.

Toinen pätkä oli sitten ihan helppo ja koiraa pystyi viemään melkein koko pätkän vasemmalta. :o)

1980338.jpg

Vein tuon siten, että koira oli alun vasemmalla, josta vaan käänsin putkeen. Sitten muurin lukitsemisen jälkeen rohkeasti valssi hyppyjen 5 ja 6 väliin, "kierrä"-käskyllä hypylle 7 ja siitä taas valssaten "syliin" ja puomille. Putken 12 jälkeen vedin peruuttaen puolivalssilla hypylle 13 ja sieltä sitten valssilla hypylle 14. Tämä oli kiva juoksupätkä ja Qiira osasi. Kontaktit piti nyt todella hyvin! =o) Puomilla sinkosi tuhatta ja sataa esteelle, mutta siitä huolimatta huisin hieno stoppi kontaktille ihan vaan yhdellä napakalla "koske"-käskyllä. Myös ekalla pätkällä A:n ja keinun kontaktit ihan jees joka kerta. Hyvä Qoponen! =o)