Typsyjen kanssa Pallohallille tokottelemaan. Tällä kerralla äippäkoira pääsi ensin halliin ja juu, jälleen intoa enemmän kuin taitoa... *huoh* :o) Pikkurouva vaan on niin tohkeissaan. Aloitettiin jälleen siirtymisillä ja pienillä seuraamispätkillä. Nyt Hilippa esitti taas ihan ok menoa eli suht tiivistä ja paikkakin pysyi ihan hyvin. Palkaksi väliin nakkia ja väliin lensi lelu. Seuraavaksi muutama liikkeestä istuminen ja aikas pienellä avulla läpsähtää peppu maahan. Hyvin on siis muistissa. Kerran palasin takaisin sivulle ja muuten nakkelin lelua palkaksi. Luoksetulossa käskin kerran maahan, jonka liukui luvattoman pitkäksi, kun juuri samanaikaisesti vieressä sujahti iso koira, jonka meno piti tarkistaa. Uusinnalla sitten alkoi hiipimään eli lähti kävellen, kun kutsuin. Tämän takia sitten otettiinkin "tule"-käskyllä vain läpijuoksuja ja palkka lensi taakse, jotta vautia oli loppuun asti. Lopuksi vielä leikkiä ja lelun nakkelua.

Äippäkoiran jälkeen pääsi vuorostaan Qopsu paikalle. Hirmuisen hinkuamisen ja kiskomisen saattelemana paineli kakara halliin, kun HÄN oli joutunut ensin odottamaan! Siellähän on voinut tapahtua vaikka ja mitä sillä aikaa, kun piti autossa odottaa! Kamalaa kerrassaan! ;oP Aloitettiin sitten ihan vain parin askeleen nakki-imutuksilla, jotta sain intopiukeen hiukan rauhoittumaan. Näitä joitakin toistoja eli sivulle, kontaktissa pari askelta ja palkka. Samoja tehtiin myös lelun avulla. Pitkiä seuraamispätkiä ei nyt edes yritetty. Pari luoksetuloa stopilla eli ensin käsimerkki suullisella vahvistaen ja heti lensi lelu palkaksi. Toisella kerralla pelkkä käsimerkki ja stopin jälkeen kutsuin luokse, josta lelu taakse palkaksi. Hyvin stoppasi ja malttoi odottaa uuden käskyn, jonka jälkeen tuli lujaa myös lopun. Sitten vielä "kakeja" eli kauempana iloisesti "maahan"-käsky ja siitä käsimerkillä avustaen istumaan ja jälleen lelu palkaksi. Nämä toimii ihan mukavasti. Loppuun vielä nakki-imutusta hiukan pidempi pätkä ja ne oli sit siinä. :o)

Hiukkasen huomasi, että Qiiran keskittymistä kyllä häiritsee hallin toisella reunalla olevat agiliitelijät. Kakara on kuitenkin niiiiin ihastunut siihen touhuun, että vähän väliä pitää vilkuilla sinne suuntaan... Josko ihan pikkuisen pääsisi itsekin liitämään? Mutta minkäs noille häiriöille voi, jos meinaa tällä vuorolla tokoa treenailla. *huoh* Katsotaan nyt.

ps. Cärry on nyt ihan oikea koira-auto! Saatiin tänään uusi hieno häkki peräloosteriin... Kyllä nyt kelpaa karvakorvien matkustaa! =oD