Pallohallilla jälleen ja tällä kerralla agiliidon merkeissä. Kampsuttimen kanssa aloitin tällä kerralla ja Qoponen sai kerätä kierroksia... Alla kuva illan ratapätkästä. Hiukan huonosti näkyy, kun meni niin pieneksi, mutta josko siitä jotain tolkkua saisi. :o)

1988210.jpg

Kamilla ei tässä ollut mitään ongelmaa. Alun otin vastaan putken suun luonta ja ei vilkuillutkaan puomia. Hypyt 5 ja 6 ohjasin puomin ja hypyn 2/14 välistä, varmistusvalssi putken pään eteen ja uusi puomin päähän. Persjättö muurilta A:lle ja lopun hypyt 14 ja 15 jälleen ohjaten niin, että hyppy 6 jäi väliin. Sen verran tökin itse, että ekalla kerralla onnistuin työntämään koissun pujon väärälle puolelle... :o/ Seuraavalla kerralla sitten annoin Kamin mennä kepeille itse ja ei ongelmaa. Kontaktit oli nyt hyviä ja palkkasin melkein joka kerta. Mukava oli mennä Kamputtimen kanssa!

Sitten Qoponen vauhtiin - kirjaimellisesti! Tosin ensin otettiin sivummalla lähtöharjoituksia yhden hypyn kanssa. Jätin "odottaa"-käskyllä ja lompsin vaan reippaasti hypyn taakse. Sieltä kehut ja palasin palkkaamaan. Jos nousi, niin tiukka "EI" ja uudelleen. Yllättäen pysyikin tosi hienosti ja saatiin enimmäkseen hienoja onnistumisia. Pari kertaa päästin sitten hypylle ja uudelleen odottaminen perään.

Ratapätkällä pysyikin sitten lähdön tosi hyvin ja pääsin vastaanottamaan hypyn 2 viereen!! Tästä olin tosi iloinen! Toki kävin muutaman kerran palkkaamassa myös istumisesta. Keinulla hiukan saikkaroitiin eli Q otti kyllä kontaktin, mutta ei pysähtynyt ollenkaan. Tosin tuossa oli varmaan syynä sekin, että keinu on aika kevyt ilman painoja eli hypähtää ikävästi tassuille, kun siihen menee vauhdilla. Kisoissahan tuo painotetaan kunnolla, jotta ei pääse pomppimaan. Tästä keinuttelusta Qopsu kiihtyi niin, että jos hypyn 5 jälkeen ei tullut tarpeeksi käsiinottoa, niin paineli surutta hypylle 1/15. Jep, kyllä irtoo! No, napakalla "qii"-huikkauksella kääntyi oikealle hypylle ja meni siis hienosti, vaikka jäikin yksi este väliin. Ja sitten mentiinkin putkeen uudelleen ja uudelleen eli en saanut kertaakaan suoraan puomille, vaikka yritin valssata tai vetää tai työntää tai ihan mitä vaan! *huoh* Putkihullu ei nähnyt mitään muuta tuossa kuin sen putken. Lopulta sitten "laitoin" kakaran puomille, mutta vauhdissa ei siis onnistuttu kertaakaan. Eli tässäpä meille treenattavaa! :o) Lohdutuksena loppupätkä meni tosi hienosti samalla ohjauksella kuin Kamilla ja puomin sekä A:n kontaktit hyvät. Kyl se muuten oli ihan hieno!

Lauantaina käydään sitten kipaisemassa kummankin kanssa kaksi rataa Oulussa. Tavoitteena molempien kanssa päästä maaliin, kun on viime aikoina paukkunut enimmäkseen niitä hyllyjä! Ja saas nähdä kuin sitä jaksaa, kun kisat alkaa klo 14 ja Kamin viimeinen rataesittely vasta hiukan vaille iltayhdeksän. Mutta kivaa lähteä kisaamaan ja nyt vaan peukutetaan, että Qiira ei aloita juoksua ennen lauantaita! Tosin ei Kami ollut siitä yhtään kiinnostunut, joten taitaa niihin sittenkin olla vielä aikaa.

ps. Meillä haisee ihan sille itselleen! Peltojen toisella puolella asusteleva maajussi on aloittanut syyskylvöt ja sitä ennen ajetaan sitten pelloille p**kaa... Ja arvatkaa tuuleeko juuri sieltä suunnalta!? *yök*
ps. Hopeanuoli lähti tänään - heipat ja kiitos kaikesta... =o)