Meillä ei vissiin ennää muuta harrastetakkaan? :o) Siis keskiviikkoilta ja agitreeneihin kuutamovuorolle. Tällä kerralla mukana Qopsu ja Neppu Cärryn takaloosterissa. Juu, Neppu on nyt meillä hoidossa melkein 1½ viikkoa ja Figokin viihdyttää meitä iloisella viuhtomisellaan tuonne lauantaille asti. Poju vaihtaa sitten hoitopaikkaa, niin on helpompaa silläkin, kun ei tarvitse pyöritellä kahta toisia uroksia sietämätöntä jätkää samassa taloudessa. :o)

Mutta siis hallille. Laittelin kuvan mukaisen pätkän ja nyt ei sitten hirmuisesti väännelty ja käännelty eli Qoponen sai "posotella" välillä suorempaa rataa. ;oP

2004813.jpg

Hyvin Qoponen kulki, lähtö vaan tökki taas aika pahasti. *huoh* Oli taas sillä päällä, että peppu ei pysynyt maassa, ei sitten millään. *huoh* No, jatketaan taas yhdellä esteellä istumisharjoituksia. Tässä ratapätkässä ei ollut mitään isompia ongelmia, ainostaan putkelle 8 meno tökki. Ei varsinaisesti pyörinyt mennessään, mutta sen verran tarkisteli, että kyllä siitä kielto olisi tullut. Kuollut kulma putkeen menossa vaatii vielä treeniä. Hyppyjen 12 ja 13 välissä meinasi kaari hiukan paisua, kun meinasi välisin hakea takana olevia hyppyjä. Kääntyi kylläkin, mutta tiukempaankin olisi voinut tuon tehdä. Vauhtia oli ja hyvin irtosi hypyille 3 ja 6 eli ei tarvinnut kovin pitkästi saatella.

Tuon pätkän lisäksi treenasin sitten vielä välistävetoja ja keppikulmia. Alla olevasta kuvasta näkee eri versiot, miten kepeille mentiin. Kuvassa siis vain osa ratapätkästä.

2004814.jpg

Välistävedot 1-2 ja 1A-2A meni hyvin "tule"-käskyllä ja siitä sylikäännöllä. Nyt pitää malttaa olla käyttämättä "tule"-käskyä agissa missään muualla kuin noissa välistävedoissa. Kääntyy sillä tosi nätisti väliin ja toki välillä saikin palkan minulta eli ei otettukaan seuraavaa hyppyä. Keppikulmia otettiin sitten 90 asteen lähestymisinä sekä etu- että takakulmasta vaihdellen noiden numerointien mukaan. Ja voe jee, miten Qoponen oli hyvä!!! Siis aivan uskomattoman hyvin osasi aloittaa kepit myös tuosta avokulmasta ilman, että kävin sen enempää sinne survomassa! Ja pujotteli myös hyvin loppuun asti. Olin aivan haltioissani ja onnesta ymmyrkäisenä: Piipe on HIENO!

Neppunen sai myös kirmailla Salmen ohjauksessa. Salmella ei tällä hetkellä ole varsinaista kisakoiraa, kun Papu on jo eläkkeellä ja Prii on vielä pentunen. Joten hän sai ilomielin huolehtia Neppusen "viihdyttämisestä"! Ja kun kerrankin Neppu lähti kenen vain mukaan, kun Tiina ei ollut mukana. =o)