Akka lähti tänään urheilemaan - ilman koiria. Agiporukkamme on vuokrannut tunnin salivuoron ja se käytetään sitten reippaasti sählyn (lue: sähläilyn) merkeissä. :o) Nyt oli toinen pelikerta ja pääsin mukaan tai oikeastaan lähdin, vaikka ensi viikonlopun agikisat työllistäisi kyllä ihan kiitettävästi tietsikkahommien parissa.

Töistä kotiuduttua piipahdin kauppaan mailan ostoon ja meinasi hiukan hymyilyttää siellä hyllyjen välissä: "Öööö, sählymaila? Mistähän sen löytäisi ja millainenhan se on?" ;oP Onneksi hyllyn reunassa oli iso lappu: Tarjous! Salibändymailat! Seuraavaksi sitten ihmettelemään, että mitä nämä "left" ja "right" näissä tarkoittaa? Juu, tönkköenglannilla sen verran tajusin kuitenkin, että vasen ja oikea... Olen oikeakätinen, mutta kun mallailin mailaa niin lavan asennosta päätelin, että kai se tuo "left" on meikäläiselle, kun kuitenkin se mailan lapa on mulla luontevammin sielä vasemmalla ja sieltä puolen lyön (lue: huidon)...? No, sehän sieltä sitten mukaan lähti, liekkö mennyt oikein? Heh, on varmaan jollain ollut hauskaa seurata sivusta meikäläisen ostopuuhia hyllyn välissä! =oDD

Uuden mailan kanssa sitten reippaasti salille ja juu, kyllä se istui ihan nätisti käteen. Kuvittelin mennessäni, että josko siellä aina pari minuuttia kerrallaan kirmaillaan ja sitten huilataan viisi minuuttia eli josko edes pikkasen tällanen rapakuntoinen punkero jaksais säheltää... Ja vielä mitä! Porukkaa paikalla 11 henkeä eli kaksi joukkuetta ja täyttä peliä koko 60 minuuttia! Kyllä oli tämä täti aika puhki vuoron jälkeen. =o) Kateellisena sai katella näitä meidän nuoria sporttityyppejä, jotka veti tuhatta ja sataa pallon perässä salin päästä päähän, mutta kovasti minäkin yritin seassa pyöriä ja välillä jopa juosten! =oD Hiki tuli, mutta niinkai se pitääkin ja mukavaa oli. Josko sitä vaikka ensi keväänä jo jaksaisi enempikin spurttailla, kun talven kerta viikkoon käy sähläämässä?

ps. Jos minulta kysytään, niin se pallo saisi olla paaaljon isompi, niin siihen osuisi paremmin!
ps2. Sorry, Mari! Ei ollut tarkoitus osua sinun poskipäähän sillä pallolla... :o/ Ku kerrankin siihen osuin!