Piipahdin jälleen Pallohallille Nepun kanssa. Qopsu oli seuraneitinä autossa mukana, mutta en ottanut sille mitään, kun keskittymiskyky on nyt niin hakusessa juoksun takia. Ja juoksun takia ei sitten halliinkaan mennyt, vaikka siellä taatusti on muistakin juoksuisia näyttelyharrastajien joukossa. Nepulle sitten ajatuksena ottaa jälleen hiukka agiliitelyä, jotta saa jotain virikkeellistäkin ohjelmaa ja kun toinen niiiiin tykkää. =o)

Menin hallille noin puoli yhdeksän maissa ja johan oli show pystyssä esteiden kimpussa! 8-O Koiraa suihki sinne ja tänne ja huh huh! Vakkariporukkaamme seisoskeli siellä "järkyttyneen" näköisenä ja totesivat, että täällä hiukka karkailee nyt mopo käsistä. Tähän astihan aikaisempina vuosina agility on täällä Kajaanissa ollut kennelpiirin alaista toimintaa ja näillä piirin yleisillä vuoroilla esteet on sitten olleet "kaikkien" käytössä. Nyt sama tapa näkyy jatkuvan, vaikka esteet ovat kerhomme ja agility toimii KSTK:n alaisuudessa. Näyttää siis, että tiistaisella vuorolla vallitsee nyt "viidakon laki". Tätä en ole aiemmin niin ajatellutkaan, kun olen vain tokoillut hallin takaosassa. Seurattiin siinä sitten touhua ja silmään pisti, että esim. eräs kolmen koiran porukka oli valloittanut puolet esteistä reiluksi tunniksi ja kuulemma olivat hakeneet toiselta porukalta esteitä tyyliin "mekin halutaan ottaa näitä". Siellä sitten hinkkasivat ratapätkää edes ja takaisin ja välillä makuuttivat koiriaan esteiden välissä, ettei vaan kukaan muu tule sinne. Joo'oh! Hiukan epäitsekästä toimintaa, varsinkin, kun kehdataan vielä tehdä noin maksamatta euroakaan koko touhusta. Juu hallivuokran maksaa kennelpiiri, mutta entäs se esteiden käyttö??? Jep, mikäli minusta riippuu, niin tuo peli ei vetele! Ugh - olen puhunut!! P**kle!

Kello alkoi sitten olla jo yhdeksän ja meitä siinä odotteli "vuoroa" vielä seitsemän koirakkoa, kun osa lähti jo kotiin odoteltuaan turhaan. Siinä vaiheessa kävelin tylysti kentälle ja aloin laittamaan esteitä omaan harjoitukseen - NYT on meidän vuoro, haloo, täällä on muitakn! Väsäiltiin sitten seuraava pikkupätkä.

2019930.jpg

Hyvin Neppu-pieni tuon suihki. Hypyn 2 rimakin pysyi ylhäällä, kun lähdin kääntämään putkeen vasta, kun Neppu oli hypännyt esteen. Likka irtoaa niin hyvin putkiin, että hyppy 4 ja muuri 5 meni myös ok eli ennätin ottamaan hiukan putkelta vastaan, jolloin saatiin oikaistua kulmaa muurille. Kepeille tullessa esteenä 10 meinasin itse ensin tunkea liian lähelle eli en jättänyt koiralle tarpeeksi tilaa aloittaa pujo rauhassa. A:n kontakti oli jälleen bueno! Toisaalla sivummalla oli myös puomi, jossa otettiin kontakteja ja ne oli oikein hienoja! Hyvä Neppu-Nuppunen, olet mainio! =oD