Koko viikonloppu meni sitten Pallohallilla Kekrikarkeloiden merkeissä! Lauantaina ohjelmassa Kaikkien Rotujen Pentunäyttely sekä Piirinmestaruus agilitykisat ja sunnuntaina sitten 7/8 & 9 ryhmien näyttely. Oikeastaan karkelot alkoi jo perjantai-iltana näyttelyn ja kisojen pystytyksen merkeissä.

Lauantaina menin hallille jo seitsemäksi, kun aikataulun mukaan ensimmäinen rataesittely oli jo kahdeksalta. Päivä pyörähti vilkkaasti käyntiin ja itse olin 1- ja 2-luokkien ajan toimistossa varmistamassa, että homma sujuu. Siinä muutakin pientä touhutessa päivä eteni ja 3-luokissa kisattiin sitten Kamin kanssa piirinmestaruudesta. Meidän osalta kisat ei menneet ihan putkeen... :o/ Koissu ois ollu ihan jees, mutta akka ei. Ja akalla tökkäs siihen, että kun sai radalle valmiiksi lämmitetyn koiran, niin oma lämmittely jäi tekemättä ja se kostautui sitten päivän kylmissään hytistelyn jälkeen. *huoh* Ekalla agiradalla A-esteen kohdalla mun persaus sanoi "poks". Onnistuin nimittäin jo torstaiaamuna jotenkin venäyttämään takamuksesta lonkan seutuvilta jotain. Tuo "vaiva" muistutteli pikkuisen olemassaolostaan siitä lähtien, mutta en ajatellut asiaa sen enempää. Nyt sitten radalla "persaus" teki stopin ja en pystynyt juoksemaan kunnolla, kun pistos lisääntyi koko ajan enempi ja enempi. Maaliin kuitenkin selvittiin ja nilkutettiin radalta pois. Rata meni muuten loistavasti yhdellä vitosella, joka tuli TAAS puomin nousukontaktista. Aikakin oli luokan toiseksi nopein eli mukavasti Kamputtimeen on nyt tullut vauhtia.

Hyppiksen minien ja medien aikana sitten seurasin toimistossa, että piirinmestaruuksien tuloslaskenta sujuu, vaikka omalle kankulle olisi varmasti tehnyt parempaa liikkua koko ajan. Henna itse oli huolehtimassa Kamin lämmittelystä eli koirasta kyllä pidettiin huolta, kartturista ei niin väliä. ;o) Hyppärin alussa oli mukava välistä veto, jonka verkkaesteillä onnistui suunnittelemallani ohjauksella ihan hienosti eli kyllä me tuo osataan. Niin... Radalla sitten tein sen säpäkän valssipyörähdyksen siihen kakkos- ja kolmoshypyn väliin ja AI ***TANA!! Ei tykänny mun kankku siitä, vaan tuntui kuin joku olisi lyönyt puukon persauksiin pystyyn! Kirosana kivusta pääsi ja en pystynyt enää ottamaan sitä yhtä askelta eteenpäin, joten Kami sujahti kolmannen hypyn väärinpäin ja hyl. Kökkö!! Käytiin kuitenkin nilkuttamassa nollalla loppurata, niin Kami sai mennä rataa ja hyvin poika irtosi, vaikka en pystynyt täysillä sitä viemään. Harmi... Piirinmestaruus meni muistaakseni tuloksella 6,67 eli sen agiradan vitskan jälkeen meillä ois ollu vara tehdä vaikka hiukka aikavirhettä hyppäriltä... No, näin tällä kerralla, elämä on! =o) Joka tapauksessa lämpimät onnittelut kaikille uusille Piirinmestareille: Terhi & Jami, Annika & Susu ja Anne & Viva!!

Lauantaina rakenneltiin vielä agikisojen jälkeen kehät sunnuntain näyttelyä varten. Näyttelyporukka kun istui itse seuran 40 v juhlaillallisella, niin agiporukka sai sitten rakennella seuraavan päivän näytelmiä... Niin, miksiköhän agi-immeiset ei juhlaillalliselle mennyt?? Poistuin itse hallilta viimeisenä joskus seitsemän jälkeen sammutellen ja lukiten ovet ja sitten vielä muutamat "ylimääräiset" esteet takaisin Paavolaan. Eli lauantaina meni se reipas 12 tuntia hallilla talkoilemassa.

Sunnuntaiaamuna painelin takaisin hallille kahdeksan jälkeen. Aamupäivän olin puolille päiville asti rokotustentarkastuksessa. Työkaverini Päivi tuli myös talkoilemaan ja hänen kanssaan tuurailtiin hetki isoilla ovilla päästämässä koiria ulos ja sisään ja sen jälkeen alettiin purkamaan kehiä sitä mukaa, kun niitä loppui. Purkuhommissa puuhasteltiin sitten kantaen tuoleja, pöytiä ym. loppuiltapäivä kuuteen asti. Siinä vaiheessa sitten löimme jo hanskat tiskiin eli eiköhän tätä tässä jo ollut! Tulihan tuota talkoiltua taas yhden kiintiön verran. =o) Perjantaina tosin ei mennyt illalla kuin se kolmisen tuntia, mutta lauantaina reippaat 12 tuntia ja sunnuntaina 10 tuntia sen kummemmin taukoilematta, joten ehkä olen oman osani noihin karkeloihin tehnyt? =oD