Pikkuhiljaa aletaan palautua normaaleihin rutiineihin Qopsun juoksun jäljiltä eli suunnattiin agilitytreeneihin Pallohallille. Olipas mukavaa käydä pikkukoiran kanssa kirmailemassa. Nopsaan väsäilin alla olevan radan juostavaksi.

2058464.jpg

Vaikeinta tässä Qiiralle oli alun lisäksi pujottelulle meno. Alku sillä, kun ei meinaa rellukka pysyä taas lähdössä ei sitten millään ja tuo kuviohan ei onnistu mitenkään, jos yht'aikaa lähdetään. Sain sitten Qiiran jäämään, kun käskin sen tiukasti "maahan, odottaa" ja lompsin reippaasti hypyn 2 siivekkeen viereen. Siitä sitten reilusti vasempaan käteen ja valssin kautta hypylle 2 ja toinen valssi hypyn 3 jälkeen. Pujolla napsahteli kakkosväliin, kun olin armotta myöhässä. Jäin nimittäin turhaan ihmettelemään toisen valssin jälkeen ja en sitten ennättänyt "survomaan" koiraa oikeaan väliin. A-esteelle ei tuossa yrittänyt kertaakaan. :o)

Pujon jälkeiselle putkelle jouduin viemään ihan loppuun asti eli tuohon kulmaan ei osaa irrota lähettämällä. Tämän takia sitten jouduin leikkaamaan hypylle 7, mutta se ei onneksi ole Qiiralle mikään ongelma eli hyppää kyllä hyvin. Myös hypyn 10 vein koira vasemmalla ja A:lle työntäen. Hyvin malttoi ottaa kontaktin, vaikka oli paljon minua edellä. Hyppyjen 14 ja 15 väliin voimakkaasti vetäen ja sitten sylissä kääntäen viimeiselle esteelle. Hyvin pikkuinen kulki ja vauhtia piisasi. :o)

Alkoi itse asiassa irtoamaan niin hyvin, että lopuksi ohjasin tuon putken jälkeisen hyppykaaren A:lle juoksemalla itse suoraan putken ja hypyn 3/14 välistä, otin hypyn 10 vastaan ja siitä A:lle. Samoin renkaan jälkeen käännettyäni hypylle 13, menin itse sen ja renkaan välistä ja taas vastaanottaen hyppy 15 ja siitä työntäen viimeiselle esteelle. Jep jep! Irtoohan se ja kuuntelee siitä huolimatta. Hieno koira - tosin tuota tyyliä ei kannattene edes "opetella", kun ei mahda ihan joka radalla tuolla kauko-ohjauksella pärjätä... ;oP

Kipittelin rataa myös Kamin kanssa. Alussa sille ei ole mitään ongelmaa eli poju osaa kyllä tuollaiset kiertämiset ja kepeille meni joka kerta ihan oikein. Kamin pystyin myös hyvin lähettämään pujolta putkeen ja pääsin näin vedättämään hyppykaarelle. Myös renkaan jälkeinen kuvio oli sille helppo. Mutta nyt kyllä tuolla pätkällä sain aika hyvin todeta sen, että Kamia ennätän ohjaamaan paljon paremmin kuin Qiiraa eli pikkulikassa on Kamputtimeen verrattuna aika huimasti enemmän vauhtia... ;o)