Huomenaamuna kääntyy Cärryn nokka kohden eteläistä Suomea ja huristelen Helsinkiin. Siellä ohjelmassa on sunnuntaina agikisojen tuomarointi ja sitten hurautankin takaisin. Nopsempaanhan tuo keikka olisi tosin tapahtunut lentäen, mutta kun täältä ei sunnuntaina mene aamukonetta etelään eli lähtö olisi joka tapauksessa ollut lauantaina ja kaiken huipuksi kisojen järjestäjät eivät sitten saaneet lippuja sunnuntain iltakoneeseen...

No, ajellaan sitten ja kun huomisellekin saatiin matkalle ohjelmaa, niin mikäs siinä... Taisi nimittäin viime viikonlopun "koutsimme" pitää näkemästään ihan oikeasti eli saimme Qiiran kanssa kutsun tulla Vieremälle paimennuspäivää viettämään! Hui ja iiik! JOS Qopsukkani toimii huomenna yhtä hienosti kuin viikko sitten, niin ensi vuodelle asetetaankin ihan uusia suunnitelmia. ;o) Eli Qiira lähtee aamulla mukaan ja kotiutuu sitten Varkauden agikisoista palaavien ystäviemme - Salmen ja Mikon - kyydillä takaisin kotiin ja akka jatkaa matkaa kohden Helsinkiä.

Kuulumisia sitten maanantaina... Saahan nähdä, tiputaanko täällä takaisin maan pinnalle! =oD Hyvää viikonloppua kaikille!