Qiiran juoksutauon jälkeen Pallohallille yleiselle vuorolle. Äippäkoira pääsi ensin tokoilemaan ja olipas mummelissa intoa. :o) Aloiteltiin ensin säpäköillä seuraamispätkillä pienen "phiiin" säestämänä. Hiukka meinasi mopo keulia eli intoa oli ihan kiitettävästi, mutta kohtuu hyvin piti paikkansa. Siirtymisissä meinaa perusasento jäädä hiukan vinoksi eli kääntyy nyt liikaa eteen. Näihin pitäisi varmaan ottaa pikkuinen naksuttelukuuri - niinkuin moneen muuhunkin asiaan... :o) Seuraavaksi muutama liikkeesti istuminen ja nämä menee suht hyvin, pikkuisen vartaloavun kyllä vaatii tai muuten jää seisomaan. Luulen kylläkin, että tehokkaammalla treenillä alkaisi piankin palaamaan mieleen ilman apuja.

Seuraavaksi muutama luoksetulo. Jätin lähdössä makaamaan, kun en millään muista, että kummasta asennosta se VOI-luokassa tapahtuu - täytyy tarkistaa säännöistä. ;oP Eka pari suoraa tuloa ja vauhtia oli ihan suht kivasti Hipuksi. Loppuasento vaan meinaa jäädä vajaaksi eli tuohonkin on miettittävä oikea palkkaus, jotta tulisi kerralla suoraan ja perille asti. Sitten kerran pysäytyksillä eli sekä seiso että maahan mukaan. Seisominen saisi olla nopeampi, mutta maahan meni hyvin. Noitakin siis pitäis treenata jotenkin muuten, niin ei muutenkin suht hitaahko tulovauhti kärsisi enempää. Opetellaan siis tolpan tms. kierto. Tiinan tokotavaroista löytyi metalliesine, joten kokeiltiin sitä ihan ekan kerran. :o) Hyvin hakee eli ottaa kyllä reippaasti suuhunsa ja lähtee tuomaan, mutta minkäänlaisesta loppuasennosta ei voida puhua eli sylkee maahan. Palauttavana nouto myös omalla kapulalla ja siinä tarjoaa jonkinlaista luovutusta sivulla, mutta pirun vinossa - tuokin kaipaisi siis naksuttelua. *huoh* Otin myös muutaman "oman" haun tunnarikapulalla ja nyt toi ihan reippaasti ilman ylimääräisiä vouhkaamisia. ;o)

Ihan uutena otettiin ruutua. Tiina oli tehnyt Nepulle ruudun ja siellä oli pieni namikuppi valmiina. Vietiin yhdessä kuppiin nami ja sitten vaan lähetys. Hienosti paineli kupille namia hakemaan. Samanlaisia toistoja pari ja kerran jopa ilman namia ja sinne viipotti. Huonoa tuossa namin käytössä on se, että Hilippa alkaa mielellään etsimään namia, jos sitä ei heti löydy eli kuppi onkin tyhjä. Toisaalta sillä on kyllä aika hyvä maahanmeno - kiitos PK:n eteenlähetystreenien? - eli painuu kyllä heti maahan käskystä. Tuota vois tietty jatkaa namilla ja toivoa/uskoa/luottaa, että maahanmeno on varma ja painuu maahan unohtaen namin etsimisen. Kokeilin pari kertaa ja hyvin toimi. Maahanmenosta lensi sitten lelu palkaksi. Lisäksi kokeiltiin kakeihin seisomista ja ihan kivasti hoksasi ihan pelkällä käskyllä! Ja aika hyvällä tekniikalla vaihtaa luonnostaan asentoa. =o) Nyt kun pidän treenin sellaisena, ettei ikinä pääsisi etenemään, niin josko se vaikka siitä kehkeytyisi. Kokeilinkin pari kertaa niin, että laitoin Hipun jalkapallomaalin sisälle makaamaan ja menin sivuverkon toiselle puolelle ja käskin sieltä. Verkko siis estää etenemisen, mutta on kuitenkin aika huomaamaton. Tuosta sitten ihan vaan pari kertaa maasta ylös ja namia palkaksi. Hieno oli pikkurouva ja niiin iloinen, kun pääsi touhuamaan!