Äippäkoira joutui tokoilujensa jälkeen autoon odottamaan ja kakara pääsi halliin agiliitämään. Odotettiin siis reilusti, että pahimmat ryysikset esteillä kerkesi mennä ohi ja lopulta kävikin niin, että paikalle jäätiin vain minä ja Malla. Saatiin sitten lopulta ihan rauhassa treenailla - tosin esteetkin jouduttiin roudaamaan kahdestaan pois... =o) Kentällä olleista esteistä väsäsin seuraavan pätkän:

2075229.jpg

Qopsun kanssa keskusteltiin taas lähdössä pysymisestä. *huoh* Mietin nyt, että alan laittamaan sen maahan ja riittävän kauas ensimmäisestä esteestä. Tuossa makaavassa asennossa - kunhan ensin suostuu siihen menemään - pysyy parhaiten. Tiukkaan vaan joutuu siihenkin käskyttämään... Hitsi, kun mulla loppuu kohta ajatus tuon homman kanssa! En haluaisi sitä "runnoa" maahan ja tehdä siitä sen vuoksi niin inhottavaa, mutta kun istuallaan ei pysy sitäkään vähää... Voihan Qoponen!!

Noh, ratapätkä sinällään meni ihan kivasti. Pujottelun syötössä ei ongelmaa ja malttoi tehdä hyvin sen loppuun, vaikka vedätin vähän, jotta pääsin työntämällä kääntämään seuraavalle hypylle. Eka putken oikea pää löytyi hyvin ja nyt meni hienosti A:lle vaikka putkikin oli vieressä imemässä. Menin siis itse A:n oikeata puolelta. A:ta seuranneen hypyn jälkeen meni puolestaan vastaavasta tilanteesta hienosti putkeen eli alkaako tuo pikkuinen erottamaan ja kuuntelemaan tuossa käskyt noin hyvin? =oP Putkien välistä kääntyi hyvin ja pääsin vastaanottamaan hypyn 10 ennen puomia. Kontakteista A toimii nyt aika hyvin eli siihen jarruttaa nätisti ja tarjoaa ihan "stoppia". Puomilla meinaa liukua yli eli jarruttaa hyvin alas, mutta ei malta pysähtyä kunnolla. Loppuun otin vielä pelkkää puomia niin, että pääsin itse ensin kontaktille ja kerkesin näin stoppaamaan namikädellä kunnolla. Vaikeaa tuossa pätkässä oli hypyt 5 ja 8 eli ei meinaa lähteä millään hyppäämään "tyhjään", jos akan vauhti pysähtyy. Eli jouduin saattamaan tosi pitkälle ennenkuin pääsin valssaamaan käännöstä takaisinpäin. Mutta kyllä se vaan rrrrakastaa tuota lajia ja nauttii!

Mallan treenatessa Vilin kanssa, kävin pikaisesti ottamassa Qopsulle hallin perällä pari seuraamispätkää. Annoin sen siinä humputella ensin vapaana ja jäähdytellä hyppelyn jälkeen. Siitä sitten vain iloisesti sivulle ja "sii-vu" käskyllä seuraamista reippaalla vauhdilla. Yllättäen Qii tekikin ihan mallikasta seuraamista! =o) Lisäksi ihan vaan pari iloista luoksetuloa, kerran seisomis-stopilla ja muuten suoraan. Jep, Qopsullakin oli oikein mukavaa - ainakin naaman loisteesta päätellen!