Se on jo joulukuu menossa... Niin se vaan tämäkin vuosi alkaa lähestyä loppuaan eli aika kuluu niin vauhdilla, ettei perässä pysy. :o/ Mutta asiaan eli hipsittiin viimeinkin hallille omalle  vuorolle sheltin kanssa, sillä jätimme suosiolla tiistai-illan yleiset treenit väliin. Hippuhan on edelleen lääkekuurilla ja Qiira odottaa hierontaan pääsyä eli ennen sitä ei hypellä yhtään estettä. Näin ollen treenikoirana on vain Sipsukka. =oP Joten sheltinretkulalle takki päälle, autoon ja treeneihin. Väsäilin treeniä varten seuraavan pätkän:

2130801.jpg

Ajatuksena oli ihan kokeilla tuo alun takaakierto, kun joudun lähtemään Sipsin kanssa yht'aikaa. Mutta ei siinä ollut ongelmaa, kun vaan otin koiran oikealle ja vauhdilla kävin kierrättämässä kakkoshypyn eli hyvin lähtee mukaan. Kakkoselta sitten valssi syliin ja siitä jatkoon. Hypyn 5 jälkeen persjättö putkeen ja keppien ekaan väliin kädellä nykäisy. Keinulla ei kestänyt leikkaamista eli meni kyllä hienosti esteelle minun edellä, mutta pyörähtää väkisin ympäri - ja tipahtaa pois - kun leikkaan. Vaihdoin puolen sitten keinun jälkeen eli eihän se "kaunis" ohjaus ollut, mutta onnistui. Hypyn 8 takaakierron pystyin ottamaan hyvin persjättönä eli Sipsi tulee minun mukana niin hyvin hypyn ohi, että onnistui tosi hienosti. Näin pystyin viemään lopun suoraan koira vasemmalla, eikä tarvinnut enää leikkailla ennen A:a. Yllättäen A-esteelle pitää ohjata loppuun asti eli jostain syystä mielellään ohittaa esteen. Tuohon epäilen syyksi sen, että Pikku-Diivan tassuissa uudehkon A:n pinta tuntuu hiukka liian karkealta... ;o) Tai sitten se vaan on tuolle pikkusintille aika iso este.

Edelleen Sipsillä oli ihan kelpo vauhti päällä. Jossain kohdassa se saattaa aavistuksen hidastaa, mutta kun en tee siitä numeroa, vaan jatkan vaan itse vauhdilla eteenpäin, niin koissu kiristää tahtia, että pysyy akan matkassa. Pääasia on nyt kuitenkin se, että Sipsi menee koko ajan ihan vauhdikkaalla laukalla - väliin suorastaan "kiitäen" - eli ei ole kertaakaan pudottanut raville kesken radan. Tuotahan se saattoi aikaisemmin ihan hyvin tehdä. ;o) Katsotaan nyt sitten lauantaina kisoissa, että kuinka Sipsin vauhti pysyy eli kokeeko kisatilanteen ja vieraan paikan jotenkin ahdistavaksi ja tahmaa radalle... Sen näkee sitten!