Tulihan se talvi viimeinkin eli jo pari päivää ollaan saatu käpristellä kipakan pakkasen kourissa. Treenipuolella meillä on edelleen hiljaista, mutta tiistaina olisi tarkoitus suunnata hallille, jos Hipun juoksu ei vieläkään ala - edellisestä 8½ kk - ja pääsee pikkurouva vähän tokoilemaan. Qopsu pääsee myös katsomaan, josko pystytään vähän kertaamaan kontakteja ensi viikonlopun Tammiagia ajatellen. Keskiviikkona sitten viimeistään päästään hiukka agiliitämään ja Sipsikin pääsee silloin mukaan, niin muistellaan vähän pujoa. ;oP

Muuten ollaan laiskoteltu urakalla ja ulkoiltu sen, kun pakkasessa taretaan. Reippailla potkuttelulenkeillä ollaan kuitenkin käyty heti, kun pakkanen tippuu alle -15 asteen. Sen kylmemmässä säässä en oikein uskalla tuota lajia harrastaa, kun vauhti noilla lenkeillä pyritään pitämään koko ajan aikas reippaana eli siellä ravin äärirajoilla. Uusia valokuvia tekisi jo kovasti mieli ottamaan, nyt kun aurinkokin alkaa paistelemaan ja päivät valostuu. Nyt vaan on ollut "ongelmana" tuo pakkanen, kun mun sormet on niin kylmänherkät eli kädet jäätyy välittömästi ja hanskat kädessä en vaan osaa ottaa kuvia! No, josko tässä pian pääsisi sitäkin harrastamaan. 

Huomenna ajattelin sittenkin  - alkuperäisistä suunnitelmista poiketen - suunnata töihin eli säästellään niitä liukumia siihen, kun oikeasti tulee "tarvetta"... =o)