Vuoden aloituksen perinteinen tapahtuma takana ja kaksi päivää meni hallilla aamusta iltaan. Tänä vuonna meiltä ei ollut yhtään koiraa kehässä - tuomari ei sattunut olemaan ihan "mieluinen" :oP - joten olin sitten molempina päivinä kehätoimitsijana. Lauantaina kirjoitin arvosteluja valkkareille ja sakemanneille, sunnuntaina sitten pyöritin kehää, jossa oli 2-ryhmän isoja koiria, mm. nöffit ja pyrret. Lauantaina hallilla menikin agilitykisojen ansiosta aamukahdeksasta iltakymmeneen ja kotona piipahdin iltapäivällä vain vaihtamassa vaatteet ja sulattamassa jäätyneet varpaat. =o) Sunnuntainakin kotiuduin vasta kuuden aikoihin, kun seurasin ryhmäkehät BIS:n valintaan asti.

Lauantai-illan agilityssä olin 3-luokkien ajan töissä toimistossa ja sitten pääsin "irti" hommista ja kisaamaan itse. Kehässä kipaisemassa kävivät siis Sipsi ja Qopsu. Sipsi pääsi ensin ja tällä kerralla sen liike suuntautui vaakatasoon ja eteenpäin. =oP Tosin vauhti jäi jonnekin ja varsinkin alku mentiin tooooosi takkuisesti ravaten. Välillä meinasi tulla vauhtia, mutta taas kepeille tullessa se hyytyi. Yhden kieltovirheen onnistuin lisäksi sen kanssa ottamaan eli menin A:lla ihan liian pitkälle ja Sipsi tuli ohi. Tiedän varsin hyvin, ettei tuota voi Rupsulle tehdä ja sitten kun hoksasin että olin liian kaukana, niin olikin jo liian myöhäistä. :o/ Tuon kiellon ja hitaan vauhdin asiosta tuloksemme oli 17 pilkku jotain. ;o)

Sitten odoteltiin Qiiran rataa ja se olikin aika kinkkinen 1-luokan radaksi. Kaima Minna oli piirrellyt radan kotisivuilleen eli kuva löytyy täältä. Qiira pysyi taas lähdön yllättävän hyvin ja ennätikin hyvin ohjaaman hypyn 3, josta sujuvasti A:lle eli ei pyrkinyt puomille. Keppien jälkeinen hypyn 7 takaahaku epäonnistui eli oma liikkeeni oli liian "töks töks" terävä ja siinä napattiin kielto. Hirmu ruman ohjaamisen jälkeen päästiin putkeen ja sieltä vedätin liikaa hyppykaarelle eli rima 11 alas. Käännökset hypyille 13 ja 14 valssien kautta onnistui, mutta sitten vilkaisin väärässä paikassa puomille - tarkistin, missä se oikein oli - ja koira meni selän takaa pujoon. *huoh* Hylyn jälkeen päästin puomille, jossa loikkasi komeesti kontaktin ja sen jälkeen en antanut enää mennä yhtään estettä.

Mutta melkein pääsimme Qiiran kanssa maaliin! Akalta yksi vilkaisu väärään aikaan väärään suuntaan ja siihenhän se tällä kerralla meni. =o) Mutta juu, Qiiran uran 12 startti ja 12 hylky! Heh heh, tehkää perässä! En tiedä, miksi sitä ei vaan osaa noita omia koiriaan opettaa vai päteekö tähänkin se tuttu juttu eli suutarin lapsella ei ole kenkiä?? Noh, jatketaan mukavaa harrastusta, ei tämä niin vakavaa ole! =oD