Tiistain piristykseksi Qopsu pääsi hallille piirin yleiselle vuorolle. Tällä kerralla en ottanut Hippua mukaan tokoilemaan, koska sen peppu alkaa jo näyttää siltä, että juoksu on toooosi lähellä. Sehän vonkasi sunnuntaina Vaajakosken ABC:llä kaiman Jarre-poikaa... Ja sitähän tuo pikkurouva ei yleensä tee! ;oP

Suuntasin hallille vasta noin klo 21:00 ja silloin siellä oli jo agiliidon treenailu kummasti rauhoittunut. Päästiin melkein heti alkulämmittelyiden jälkeen Qopsun kanssa esteille. Mitään varsinaista ratapätkää en ottanut, vaan toisella treenipätkällä kävin ottamassa vain puomin kontaktia ja toisella sitten treenailin muutamien hyppyjen ja putken kautta pujoa. Puomia otin ensin yksin hihnalla pysäyttäen ja sitten Mallan avustuksella kahdessa eri erässä. Ekalla kerralla ei yrittänytkään pysähtyä eli stoppi oli kokonaan Mallan ansiota. Toisella kerralla alkoi jo tarjota stoppia - jippii! Josko se alkaisi malttaa. ;o)

Pujottelut meni nyt loistavasti loppuun asti ja hypyt oli edelleen hienoja. Muutama rima tipahti, mutta nuo oli ihan minusta johtuvia eli Qopsu ei onneksi räiski hyppyjä ja nuo yksittäiset rimat ovat sellaisia "työtapaturmia". Niissä en vaan ohjaa tarpeeksi selkeästi tai sitten pikkulikalle tulee liian kiire. Mutta Qopsu oli taas ihan hieno agikoira ja kivaa päästä sen kanssa 1½ viikon kuluttua kisoihin "testaamaan" menoa. :o)

ps. Eilen Nepun lapsista Step ja Elmo olivat kauttaaltaan läpivalaisussa. Kuvanneen ELL:n mukaan molemmilla A/A lonkat ja 0/0 kyynärät sekä muutoinkin luusto kunnossa! Hienompi juttu ja toivotaan, että Liman on asiasta samaa mieltä! Viralliset tulokset lausuttuna A/A ja 0/0 on jo KoiraNetissä Tarjalla. :o)